Н У Х Т

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

03 вересня 2021

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко.

Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени редколегії, їхні права та обов’язки, як знати, хто має право бути; технічні, наукові критерії якості та обов’язкові елементи наукових видань: сайт, ISSN, doi імпакт фактор квартиль; процедура подання та критерії відбору видання до Web of Science Core Collection; портал видавців, як визначити скільки цитувань має видання, що не індексується у Web of Science Core Collection; на які видання слід рівнятися, що можна запозичити для розвитку власного.

Вітаємо колегу! 

Опублікований: 03-09-2021
Читайте також:
Експерименти з доповненою реальністю продовжуються

Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Володимир Полупан продовжує ділитися практичними результатами щодо доповненої реальності. Тепер вже у взаємодії з обладнанням у лабораторіях кафедри. Після знайомства із загальними можливостями окулярів доповненої реальності Microsoft Hololens 2 він перейшов до етапу інтегра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерименти з доповненою реальністю продовжуються 29 грудня 2022

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щороку з пробудженням природи українці готуються до великого та світлого свята Великодня. Процес підготовки традиційно розпочинається з пошуку смачненької рецептури великодньої випічки, підбору інгредієнтів та кропіткої праці з її виготовлення. 7 квітня 2023 р. за ініціативи деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великодній майстер-клас для здобувачів освіти від успішної випускниці факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 11 квітня 2023

Здобувачі освіти підсилюють фахові компетенції

Навчання – це процес довжиною у життя, тому наші здобувачі і у вільний час відкривають для себе нові горизонти для підсилення своєї компетентності відповідно до фаху. З цією метою студенти 4 курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» разом із доценткою кафедри економіки і права Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти підсилюють фахові компетенції 20 лютого 2025

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ 11 грудня 2024