Н У Х Т

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

03 вересня 2021

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність

Компанія Clarivate Analytics проводила вебінар «Критерії та процедура відбору видань до Web of Science Core Collection», одним зі слухачів якого став старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко.

Під час заходу обговорювалися: складові успішного видання, ключові персони журналу: автори, рецензенти, члени редколегії, їхні права та обов’язки, як знати, хто має право бути; технічні, наукові критерії якості та обов’язкові елементи наукових видань: сайт, ISSN, doi імпакт фактор квартиль; процедура подання та критерії відбору видання до Web of Science Core Collection; портал видавців, як визначити скільки цитувань має видання, що не індексується у Web of Science Core Collection; на які видання слід рівнятися, що можна запозичити для розвитку власного.

Вітаємо колегу! 

Опублікований: 03-09-2021
Читайте також:
Принципи сильних

Старший лейтенант Віталій Рачок, доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв назвав нещодавню зустріч зі студентами так: «Принципи сильних. Свідома молодь, сильна Україна!». Замість запланованої години зустріч тривала до вечора. Спілкувалися про наболіле. Віталій Рачок розповів про свою службу. Студенти ділилися власним д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи сильних 19 жовтня 2023

Підведені підсумки з винахідницької діяльності за минулий рік

В університеті приділяється велика увага розвитку винахідницької діяльності, залученню до науково-технічної творчості аспірантів і студентської молоді шляхом їх участі у виконанні науково-дослідних робіт. На початку нового календарного року фахівці відділу інтелектуальної власності традиційно підвели підсумки роботи нашого колективу у цьому напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки з винахідницької діяльності за минулий рік 13 січня 2022

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу

27 лютого 2024 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Support Hurma System компанії HURMA Анна Кудрявцева. Фахівчиня зробила експертний огляд змін функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система) із конкретними пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця зі стейкхолдерами для розвитку цифрових навичок менеджерів персоналу 27 лютого 2024

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка підвели підсумки діджитал-флешмобу до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу і символ нашої єдності. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність, автентичність, самобутність, зберігаємо традиції. Здобувачі освіти, вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 21 травня 2024