Студенти випускної групи спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» денної форми навчання Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен.
Студенти добросовісно підготувалися до іспиту, виявили достатній рівень знань із основних фахових дисциплін, довели своє вміння професійно спілкуватися на виробничі теми, висловлювати власну думку стосовно питань організації виробництва з метою гарантованого отримання продукції високої якості.
Державна кваліфікаційна комісія у складі: технолога ВАТ «Полтавахолод» Римми Бараненко (голова ДЕК), директора коледжу Анатолія Палаша, викладачів спеціальних дисциплін Ніни Василевської та Ірини Гузевської залишилася задоволеною результатами навчання студентів.
Більшість студентів-випускників зі спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» виявили бажання продовжити навчання за фахом і здобувати освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» у Полтавській філії нашого університету.