Н У Х Т

Тривають Державні комплексні кваліфікаційні екзамени

01 лютого 2017

Тривають Державні комплексні кваліфікаційні екзамени

Студенти випускної  групи спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» денної форми навчання Полтавського коледжу харчових технологій нашого університету успішно склали Державний комплексний кваліфікаційний екзамен.

Студенти добросовісно підготувалися до іспиту, виявили достатній рівень знань із основних фахових дисциплін, довели своє вміння професійно спілкуватися на виробничі теми, висловлювати власну думку стосовно питань організації виробництва з метою гарантованого отримання продукції високої якості.

Державна кваліфікаційна комісія у складі: технолога ВАТ «Полтавахолод» Римми Бараненко (голова ДЕК), директора коледжу Анатолія Палаша, викладачів спеціальних дисциплін Ніни Василевської та Ірини Гузевської залишилася задоволеною результатами навчання студентів.

Більшість студентів-випускників зі спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» виявили бажання продовжити навчання за фахом і здобувати освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» у Полтавській філії нашого університету.

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора

Сьогодні кафедра маркетингу мала приємність приймати у якості гостьового спікера – підприємця, інвестора та СЕО @voicemarketing.com.ua Антона Войтенка, який поділився зі студентами-підприємцями цінним практичним досвідом у сфері бізнесу та digital-маркетингу. У межах лекції спікер розповів про власний досвід відкриття справи та типові помилки моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про відкриття справи та типові помилки здобувачам-підприємцям від гостьового лектора 05 травня 2025

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Днями відбулася знакова подія у світі харчової науки, техніки і технології – у Міжнародному виставковому центрі працювали виставки «INPRODMASH» і «UPAKOVKA». Провідні світові виробники обладнання і технологій представили свої інноваційні розробки, які у найближчому майбутньому визначатимуть харчову промисловість України і світу. Одним із активних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі виставок «INPRODMASH» і «UPAKOVKA» узяв активну участь колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 14 вересня 2018

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE

Для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» було проведено міждисциплінарне лабораторне заняття, що об’єднало дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» і «Сучасні технології борошняних та кондитерських виробів спеціального призначення». Заняття в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міждисциплінарна лабораторна магістрантів в Інноваційному центрі PURATOS UKRAINE 12 березня 2025

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра»

13-14 жовтня 2023 р. у Києві на локації «Mercure Congress Centre» за організації «VanGroupworkshop» під гаслом «Багата родина — багата Україна!» відбувся бізнес-фестиваль «Мрії Нотеляра». Учасниками заходу були засновники та керівники готелів і ресторанів, туристичних агенцій, інвестори, бізнес-тренери, експерти з сервісу, дизайну, кадрові експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ на бізнес-фестивалі «Мрії Нотеляра» 16 жовтня 2023