Н У Х Т

Планове засідання Профкому співробітників НУХТ

02 листопада 2023

Планове засідання Профкому співробітників НУХТ

31 жовтня 2023 року відбулося планове засідання Профкому співробітників НУХТ спільно з головами  профбюро підрозділів.

Нагальним питанням, яке розглянули, був стан проведення звіряння профспілкового членства у підрозділах університету. Наразі зменшення членів профспілки є наслідком скорочення штату через зменшення навантаження. Голова Профкому Василь Пасічний запропонував збільшити членство, запросивши вступати не тільки працівників, а й аспірантів НУХТ, які мають навантаження та планують продовжити роботу в університеті. Члени Профкому підтримали таку пропозицію.

Також розглянули питання організації донорства крові для ЗСУ. Раніше Профком запропонував профоргам розповсюдити інформацію щодо формування списків бажаючих, запровадивши гугл-форму. Але, розглянувши це питання глибше, було вирішено повідомляти працівникам більш детальну інформацію щодо умов проведення донорства відповідно до стану здоров'я. Визначилися з датою проведення донорства – 22 листопада 2023 року. Також було запропоновано залучити до донорства студентство.

Одноголосно підтримали пропозицію голови Профкому Василя Пасічного преміювати команду співробітників університету з футзалу, що виборола 1 місце серед закладів вищої освіти Голосіївського району міста Києва.

Наприкінці розглянули питання підготовки до різдвяних і новорічних свят, закупівлю подарунків для дітей віком від народження до 14 років включно. Голосування було одностайним.

До уваги тих, хто ще не визначився з членством у профспілці – Профком співробітників НУХТ запрошує вас до свого товариства, бо має на меті захищати ваші права, підтримувати матеріально як у радісні, так і у важкі часи, піклуватися про оздоровлення ваших дітей та організовувати для вас культурні заходи.

Опублікований: 02-11-2023
Читайте також:
У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу

8 грудня 2021 року за ініціативи в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти фахового коледжу. Гості кафедри в онлайні – студенти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (освітні програми «Готельне обслуговування» і «Ресторанне обслуговування») відокремленого струк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти фахового коледжу 08 грудня 2021

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців

Окремі заходи VII Національного форуму «Бізнес і Університети: Future of Work» відвідали разом із доцентом кафедри маркетингу Вікторією Стеценко здобувачі третього курсу освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти мали можливість поринути в гострі дискусії представників бізнесу, вищих навчальних закладів та експерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців 15 листопада 2019

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам

16 травня 2018 року викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провели ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах». На пленарному засіданні з доповідями виступили завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впроваджуємо інноваційні технології у процес навчання іноземним мовам 17 травня 2018