Н У Х Т

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів

12 лютого 2021

Цікаві й обґрунтовані науково-технологічні рішення у кваліфікаційних роботах здобувачів

З 10 лютого 2021р. на кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» денної і заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування».

Під час доповідей майбутні фахівці продемонстрували глибоку зацікавленість у вирішенні проблем харчової і переробної промисловості, проаналізувавши сучасні підходи та запропонувавши багато цікавих і обґрунтованих науково-технологічних рішень. Здобувачі показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували в своїх роботах сучасні методи наукових досліджень і проєктування технологічного обладнання та на належному рівні представили результати своєї роботи. Результати досліджень здобувачів опубліковані в статтях фахових і закордонних видань, а також збірниках матеріалів міжнародних і всеукраїнських конференцій.

На захистах були присутні представники роботодавців, зокрема ПрАТ «Концерн ХЛІБПРОМ» та «Cargill Inc». Вони представили короткі презентації своїх компаній і запропонували випускникам стажування і роботу згідно з фахом.

Колектив кафедри бажає молодим фахівцям подальшого професійного зростання, невичерпної енергії та міцного здоров’я!

Опублікований: 12-02-2021
Читайте також:
НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 травня 2025

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар

Студенти 4 курсу, що навчаються за програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства», з метою оперативного пошуку інформації, ознайомлення з електронним каталогом, здійснення швидкого і якісного пошуку літератури за різними параметрами прослухали інформаційний семінар. Доповідач – старший бібліотекар Науково-технічної бібліотеки університету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-винороби прослухали інформаційний семінар 14 березня 2019

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

День відкритих дверей НУХТ надав змогу майже трьом десяткам вступників двома групами відвідати кафедру технології м’яса і м’ясних продуктів та взяти участь у майстер-класі «Вершина ковбасного мистецтва». Гостями кафедри були студенти-випускники Мирогощанського аграрного коледжу та структурних підрозділів НУХТ, зокрема Свалявського технічного коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вершин ковбасного мистецтва сягнули гості кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 19 листопада 2018

Викладачі підтверджують фаховий статус

Старший викладач кафедри переробки сільськогосподарської продукції Інституту післядипломної освіти НУХТ, куратор курсу «Процедури безпечності харчових продуктів. Інтегрована процедура захисту об'єктів операторів ринків харчових продуктів від шкідників у контексті НАССР» Ярослав Кічула виконав вимоги до компетентності та підтвердив статус Аудитора с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підтверджують фаховий статус 30 травня 2023