Н У Х Т

Секрети барної майстерності для здобувачів освіти від успішного бартендера і нашого випускника

04 листопада 2021

Секрети барної майстерності для здобувачів освіти від успішного бартендера і нашого випускника

На кафедрі готельно-ресторанної справи продовжуються виїзні лабораторні заняття у режимі онлайн. Цього разу здобувачі 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» «побували» у загадковому коктейль-барі «Kimberli» від однойменного ювелірного бренду у центрі столиці.

У здобувачів перехоплювало подих навіть через екрани девайсів, адже в онлайні з ними був наш талановитий, харизматичний і успішний випускник, бартендер Олексій Гутнік. Він подарував захопливий майстер-клас про особливості функціонування бару, організацію робочого місця бармена, асортимент базових алкогольних напоїв, фірмову коктейльну карту, способи приготування змішаних напоїв.

Здобувачі освіти вдячні фахівцю за теплу зустріч, Question&Answers-сесію, секрети барної майстерності та чудову можливість зануритись у атмосферу вишуканого коктейль-бару і відчути себе справжнім бартендером!

Також вони висловили подяку лекторці дисципліни, доцентці кафедри готельно-ресторанної справи Ользі Пушці за креативний підхід до організації лабораторних занять у дистанційному режимі. 

Опублікований: 04-11-2021
Читайте також:
Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи

Зустрічі з випускниками кафедри біотехнології і мікробіології – це завжди пізнавально, адже вони діляться історіями свого успіху та розповідають про різні лайфхаки для успішної співбесіди. Викладач дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» Оксана Скроцька запросила випускницю кафедри Наталію Котовську поспілкуватися зі здобувачам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться наші випускники-біотехнологи 10 листопада 2020

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США

Цього року кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки співпрацюватиме з Державним університетом Салема (штат Массачусетс, США) в рамках проєкту COIL. COIL (Collaborative Online International Learning) – це тип міжнародних навчальних проєктів, під час яких викладачі та здобувачі з різних країн протягом 5-12 тижнів разом вив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США 16 січня 2024

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…»

З користю проводять час літніх канікул наші здобувачі освіти. Чергове заняття з кулінарії для дітей школи лідерського росту «Я можу…», якими опікується Служба дітей Івано-Франківська, було присвячене солодкому світу десертів. На ньому за допомогою студентів Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ учасники заняття го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий світ десертів у школі лідерського росту «Я можу…» 10 серпня 2023