На кафедрі готельно-ресторанної справи продовжуються виїзні лабораторні заняття у режимі онлайн. Цього разу здобувачі 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» «побували» у загадковому коктейль-барі «Kimberli» від однойменного ювелірного бренду у центрі столиці.
У здобувачів перехоплювало подих навіть через екрани девайсів, адже в онлайні з ними був наш талановитий, харизматичний і успішний випускник, бартендер Олексій Гутнік. Він подарував захопливий майстер-клас про особливості функціонування бару, організацію робочого місця бармена, асортимент базових алкогольних напоїв, фірмову коктейльну карту, способи приготування змішаних напоїв.
Здобувачі освіти вдячні фахівцю за теплу зустріч, Question&Answers-сесію, секрети барної майстерності та чудову можливість зануритись у атмосферу вишуканого коктейль-бару і відчути себе справжнім бартендером!
Також вони висловили подяку лекторці дисципліни, доцентці кафедри готельно-ресторанної справи Ользі Пушці за креативний підхід до організації лабораторних занять у дистанційному режимі.