Н У Х Т

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024»

21 листопада 2024

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024»

Відбулася важлива подія для пакувальної галузі України – конференція переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий Каштан-2024».

До журі Конкурсу увійшли головний редактор журналу «Упаковка», почесний президент Клубу Пакувальників Валерій Кривошей, директор представництва ДАУ Юероп ГмбХ в Україні Олександр Александров, керівник ТОВ «НВП ІНТА» Ігор Міщенко та дизайнерка Марія Хоменко.

Цього року журі розглянуло 29 робіт від 11 українських університетів, а також одну роботу студентів із Нігерії. Переможцями стали дев’ять робіт, із яких три – роботи студентів нашого університету.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» перемогу здобула Тетяна Піскурська за конкурсну роботу «Розроблення конструкції та технології виготовлення картонної упаковки для тістечок «Макарон» (керівниця – доцентка Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогли Дмитро Скула та Іван Д’яченко з конкурсною роботою «Елементи адитивного моделювання для синтезу машини пакування сипких харчових продуктів у готові пакети doy-pack» (керівник – асистент Сергій Володін).

У номінації «Технологія відходів та екологія» переможці – Іван Тимченко та Станіслав Мороз з конкурсною роботою «Розроблення конструкції ножового пристрою для подрібнення ПЕТ-пляшки» (керівник – професор Микола Якимчук).

Вітання здобувачам освіти, їх керівникам і всьому дружному науково-педагогічному колективу НУХТ із перемогою!

Результати наших студентів – це підтвердження високого рівня освіти, якій забезпечує Національний університет харчових технологій. Вперед – до нових звершень, до Перемоги! Слава Україні!

Опублікований: 21-11-2024
Читайте також:
Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки

Кафедра міжнародної економіки 15 жовтня провела двадцяте, ювілейне засідання круглого столу «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти». Засідання відбулося у онлайн-форматі. Відкрила захід голова оргкомітету, завідувачка кафедри, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич. Свою участь у онлайн-засіданні підтвердили понад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки 16 жовтня 2020

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці

28 квітня Україна разом із усім світом відзначає День охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначений девіз Дня охорони праці – «Зупинимо пандемію: безпека здоров’я на роботі може врятувати життя». Завдання роботодавця – створити безпечні умови праці на робочих місцях. Атака нового коронавірусу – випробування не лише людського ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці і відділу охорони праці та техніки безпеки НУХТ вітають з Днем охорони праці 28 квітня 2020

Готувати якісні та інформативні нефінансові звіти навчилися магістранти освітньої програми «Туризм і рекреація»

У рамках вивчення дисципліни «Стратегічне управління та КСВ в туризмі (викладачка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва) здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Туризм і рекреація» прослухали онлайн-курс «Нефінансова звітність» від CSR Ukraine. За п’ять лекцій дізналися більше про:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готувати якісні та інформативні нефінансові звіти навчилися магістранти освітньої програми «Туризм і рекреація» 10 травня 2024

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022