Н У Х Т

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024»

21 листопада 2024

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024»

Відбулася важлива подія для пакувальної галузі України – конференція переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий Каштан-2024».

До журі Конкурсу увійшли головний редактор журналу «Упаковка», почесний президент Клубу Пакувальників Валерій Кривошей, директор представництва ДАУ Юероп ГмбХ в Україні Олександр Александров, керівник ТОВ «НВП ІНТА» Ігор Міщенко та дизайнерка Марія Хоменко.

Цього року журі розглянуло 29 робіт від 11 українських університетів, а також одну роботу студентів із Нігерії. Переможцями стали дев’ять робіт, із яких три – роботи студентів нашого університету.

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» перемогу здобула Тетяна Піскурська за конкурсну роботу «Розроблення конструкції та технології виготовлення картонної упаковки для тістечок «Макарон» (керівниця – доцентка Наталія Кулик).

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогли Дмитро Скула та Іван Д’яченко з конкурсною роботою «Елементи адитивного моделювання для синтезу машини пакування сипких харчових продуктів у готові пакети doy-pack» (керівник – асистент Сергій Володін).

У номінації «Технологія відходів та екологія» переможці – Іван Тимченко та Станіслав Мороз з конкурсною роботою «Розроблення конструкції ножового пристрою для подрібнення ПЕТ-пляшки» (керівник – професор Микола Якимчук).

Вітання здобувачам освіти, їх керівникам і всьому дружному науково-педагогічному колективу НУХТ із перемогою!

Результати наших студентів – це підтвердження високого рівня освіти, якій забезпечує Національний університет харчових технологій. Вперед – до нових звершень, до Перемоги! Слава Україні!

Опублікований: 21-11-2024
Читайте також:
Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

10-12 квітня 2019 р. на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Цьогорічна Олімпіада мала особливий статус, оскільки її проведення було присвячено знаменній події – 135-річчю заснування нашого університету. Учасниками ІІ туру були 50 найталановитіших студентів-біотехнологів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 15 квітня 2019

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого разом із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професором Валерієм Мирончуком здійснили поїздку на Саливонківський цукровий завод – провідне підприємство цукрової галузі України. Бакалаври на практиці познайомились із с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти 12 січня 2018

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019