Н У Х Т

Здобувачі-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2023»

18 жовтня 2023

Здобувачі-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2023»

17 жовтня здобувачі освіти груп ЕЛ-1-3 та ЕЛ-3-3 разом із кураторами, викладачами кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доценткою Юлією Куєвдою та асистентом Петром Зінькевичем відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2023» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприємців у сфері енергетики.

Студенти освітньої програми «Електротехніка та інформаційні технології» мали можливість ознайомитися з асортиментом обладнання провідних вітчизняних і міжнародних промислових компаній, рекламно-виставковими матеріалами учасників заходу, окремими методами просування та розвитку брендів.

Вагомим внеском у розвиток взаємозв’язків зі стейкхолдерами стало знайомство майбутніх випускників із представниками потенційних роботодавців.

Участь здобувачів освіти та викладачів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого у міжнародних заходах такого масштабу є доказом зацікавленості студентів у навчальному процесі, а викладачів – готовності до саморозвитку. Таке поєднання є свідченням високої якості освіти, що надається Національним університетом харчових технологій.

Опублікований: 18-10-2023
Читайте також:
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019 р. відбулася робоча зустріч професора кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталія Прибильського з працівниками Державного дослідного підприємства Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступником директора Григорієм Мисаном, заступником директора з виробництва та якості продукції Вікторією Ушаковою, началь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ 21 березня 2019

Виробничий досвід для майбутніх технологів

23 травня на запрошення Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» студенти груп МО-3-2 та МЯ-3-1 разом із директором Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцентом Оксаною Кочубей-Литвиненко, заступником директора, доцентом Анастасією Пухляк і викладачами кафедри технології молока та молочних продуктів: зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничий досвід для майбутніх технологів 24 травня 2018

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток. Сітки для плетіння привезли смілянські волонтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя 30 січня 2017

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар, який провів генеральний директор, голова Об'єднання підприємств хлібопекарської галузі «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко. Тема семінару – «Виклики до хлібопекарської галузі під час воєнного стану в країні». До семінару дол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для здобувачів освіти і викладачів від фахівця хлібопекарської галузі 28 березня 2024