Н У Х Т

Здобувачам-маркетологам і менеджерам: як побудувати бренд роботодавця, що приваблює таланти

15 жовтня 2025

Здобувачам-маркетологам і менеджерам: як побудувати бренд роботодавця, що приваблює таланти

13 жовтня відбулася гостьова онлайн-лекція від мережі АЗК «ОККО» на тему «Алгоритм побудови бренду роботодавця: для залучення та утримання талантів» для здобувачів спеціальностей «Маркетинг» і «Менеджмент» освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» і «доктор філософії». Спікеркою стала Любов Шинкарьова – старшв фахівчиня із розвитку бренду роботодавця ОККО, експертка у сфері HR-маркетингу та корпоративної культури. До лекції доєдналися студенти й інших економічних спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Спікерка поділилася досвідом побудови сильного бренду роботодавця, що допомагає компаніям не лише залучати найкращих фахівців, а й утримувати їх у команді. На прикладі мережі ОККО Любов розповіла, як системний підхід до HR-процесів і впровадження маркетингових інструментів впливають на мотивацію працівників і формування корпоративної культури.

Лекторка детально пояснила, для кого та чому важливий бренд роботодавця; навела покроковий алгоритм побудови сильного бренду роботодавця з прикладом «ОККО»; роз’яснила інструменти роботи з брендом роботодавця, зокрема, як внутрішній і зовнішній імідж компанії впливають на залучення та утримання співробітників. Особливу увагу приділено практичним аспектам – етапам створення бренду роботодавця, внутрішнім дослідженням, програмам амбасадорів бренду та важливості залучення працівників до розвитку компанії.

Лекція стала нагодою для студентів ближче познайомитися з практиками сучасного HR, дізнатися, як компанії вибудовують репутацію роботодавця, і зрозуміти, які якості цінуються на ринку праці. Подібні ініціативи сприяють формуванню усвідомленого ставлення молоді до майбутньої кар’єри та допомагають студентам орієнтуватися в сучасних тенденціях ринку праці.

Висловлюємо подяку мережі АЗК «ОККО» та Любові Шинкарьовій за співпрацю та навчання наших студентів!

Опублікований: 15-10-2025
Читайте також:
Здобувачі-заочники кафедри економіки і права здобули ступінь «Бакалавр»

На кафедрі економіки і права працювала Екзаменаційна комісія, очолювана завідувачем кафедри, професором Анатолієм Заїнчковським, яка заслухала захисти дипломних робіт із метою присвоєння освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка» здобувачам заочної форми навчання, в т. ч. скороченого терміну навчання. На захисті також були прису...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри економіки і права здобули ступінь «Бакалавр» 16 лютого 2022

Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ

Викладачі кафедри обліку і аудиту активно проводять профорієнтаційну роботу на вітчизняних підприємствах міста Києва. Зокрема, старший викладач Тетяна Редзюк поспілкувалася з працівниками Київського ювелірного заводу, як потенційними вступниками за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». У ході зустрічі слухачі були поінформовані щодо ключових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівцям-ювелірам про навчання у НУХТ 09 липня 2019

Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами»

21 лютого 2020 року на виконання рішення вченої ради щодо підготовки до проведення перегляду освітніх програм здобувачів ОС «бакалавр» і «магістр», працівниками Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проведений тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами» з фокус-групою науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами» 24 лютого 2020

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018