Н У Х Т

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

29 червня 2022

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня.

27 червня 2022 року на засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів голова Екзаменаційної комісії, професор Василь Пасічний підсумував її роботу.  Зокрема, він повідомив, що були успішно захищені 16 робіт.

За своїм складом та кваліфікацією Екзаменаційна комісія забезпечила всебічний розгляд кваліфікаційних бакалаврських робіт і об’єктивну оцінку їх захисту. Всі члени ЕК – професорка Ірина Шевченко, доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук і Олег Галенко брали активну участь у її роботі. Теми кваліфікаційних бакалаврських робіт були затверджені наказом по НУХТ № 168-КС від 31 березня 2022 року. Середній бал захистів склав 4,75 (93,1 бал). Здобувачі показали хорошу теоретичну підготовку по спеціальності та загально-інженерних дисциплінах. Рівень унікальності робіт був високим.

Кваліфікаційна робота здобувачки Валентини Кравчук «Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т.ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатів» (керівник – доцент Олег Галенко) захищена з реальними проєктно-конструкторськими розробками на підприємстві ТОВ «Сільпо-фуд».

Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах, вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на другий освітній рівень навчання.

Вітаємо бакалаврів і бажаємо успіхів у подальшому здобутті освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
Крафт, гастротуризм і сервіс

20 жовтня 2025 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася тепла й натхненна зустріч здобувачів вищої освіти з Євгеном Синельниковим, амбасадором крафту в Україні, мандрівником і популяризатором української гастрономічної культури. До події, яка проходила в комбінованому форматі, окрім здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафт, гастротуризм і сервіс 22 жовтня 2025

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів освіти вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом 29 вересня 2022

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin!

Днями в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося чергове практичне заняття для дітей, які беруть участь у літній школі лідерського росту «Я МОЖУ…». Захід був організований в межах сталої співпраці зі Службою у справах дітей, яка вже багато років разом із нашим коледжем спрямовує зусилля у напрямку соціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin! 14 серпня 2025

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології

6-7 грудня 2018 р. відбулися захисти перших самостійних досліджень у межах дисципліни «Основи імунології» студентів спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» груп БТ-2-1 та БТ-2-2. До комісії, що оцінювала роботу студентів, увійшли доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат біологічних наук Інна Лич, старший викладач, кандидат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології 10 грудня 2018