Н У Х Т

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

29 червня 2022

Підведені підсумки роботи Екзаменаційної комісії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів завершила роботу Екзаменаційна комісія з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», яка працювала з 17 по 23 червня.

27 червня 2022 року на засіданні кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів голова Екзаменаційної комісії, професор Василь Пасічний підсумував її роботу.  Зокрема, він повідомив, що були успішно захищені 16 робіт.

За своїм складом та кваліфікацією Екзаменаційна комісія забезпечила всебічний розгляд кваліфікаційних бакалаврських робіт і об’єктивну оцінку їх захисту. Всі члени ЕК – професорка Ірина Шевченко, доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук і Олег Галенко брали активну участь у її роботі. Теми кваліфікаційних бакалаврських робіт були затверджені наказом по НУХТ № 168-КС від 31 березня 2022 року. Середній бал захистів склав 4,75 (93,1 бал). Здобувачі показали хорошу теоретичну підготовку по спеціальності та загально-інженерних дисциплінах. Рівень унікальності робіт був високим.

Кваліфікаційна робота здобувачки Валентини Кравчук «Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т.ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатів» (керівник – доцент Олег Галенко) захищена з реальними проєктно-конструкторськими розробками на підприємстві ТОВ «Сільпо-фуд».

Представлені роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів уже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах. Тому, в своїх роботах, вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

За результатами захистів Екзаменаційна комісія рекомендувала всіх здобувачів до вступу на другий освітній рівень навчання.

Вітаємо бакалаврів і бажаємо успіхів у подальшому здобутті освітнього ступеня «Магістр»!

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками

Приємно, коли випускники не забувають університет і своїх викладачів, навідують Альма матер та діляться своїми здобутками. До НУХТ завітав легендарний випускник кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Богдан Лук’яненко. Взявши від навчання в університеті все по максимуму, зокрема, активно займаючись дослідницькою роботою, вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками 16 вересня 2020

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі четвертого курсу скороченої форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування шукають баланс між безпечністю харчових продуктів і стійкістю 07 лютого 2024

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали

Екзаменаційна комісія перевірила якість дипломних робіт та рівень підготовки студентів зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Сумського фахового коледжу НУХТ. Під час захисту були заслухані доповіді 24 студентів. Члени ЕК відзначили, що тематика дипломних робіт відповідає вимогам освітньо-професійної програми підготовки молодшого спеціаліст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість підготовки здобувачів засвідчують професіонали 08 липня 2020

Тривають пам’ятні заходи до 100-річчя професора Олексія Лісовенка

Тривають пам’ятні заходи з нагоди сторіччя від дня народження професора Олексія Тимофійовича Лісовенка, а днями його колеги та учні у конференц-залі Науково-технічної бібліотеки університету провели теплу зустріч і згадали відомого вченого. Олексій Лісовенко – провідний учений і послідовник наукової школи з машин і апаратів хлібопекарських виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають пам’ятні заходи до 100-річчя професора Олексія Лісовенка 26 березня 2025