Н У Х Т

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

01 березня 2023

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробітниці, начальниці науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень Укрметртестстандарт Ірини Левчук працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Сидора, Світлани Усатюк, Вікторії Кійко.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі висвітлили результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, обґрунтування запропонованих у роботі рішень для конкретного оператора ринку, розроблення систем управління безпечністю харчових продуктів за стандартами BRSIFSFSSC 22000 як для впровадженого оператором ринку асортименту продукції, так і для нових розроблених здобувачами рецептур.

Підтвердженням новизни запропонованих магістрантами у роботах рішень є апробація результатів досліджень: публікації у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях та акти впровадження на конкретних потужностях.

Здобувачі впевнено презентували результати роботи, на поставлені членами комісії запитання відповідали ґрунтовно. За результатами захистів здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності «Харчові технології».

Головчиня екзаменаційної комісії відзначила практичну цінність представлених робіт, високий рівень підготовки здобувачів, особливо заочної форми навчання, які уже успішно працевлаштовані за фахом і тримають економічний фронт нашої країни.

Члени екзаменаційної комісії привітали магістрів з харчових технологій із успішним захистом, побажали професійної і особистої реалізації та кар’єрного зростання у нашій незалежній країні, а також висловили надію, що вони у майбутньому можуть стати нашими стейкхолдерами і вживати заходи щодо поліпшення освітніх програм.

Тримаємо освітній фронт!

Все буде Україна!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018

Викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Лада Шірінян та Наталія Климаш стали учасниками другого щорічного Національного Форуму розвитку МСБ 2018, організованого Торгово-промисловою палатою України спільно з проектом FORBIZ|EU4Business. Цей захід зібрав під одним дахом близько 500 представників малих і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри фінансів долучилися до роботи Національного Форуму розвитку МСБ 2018 02 липня 2018

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD!

Серію успішних захистів дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) продовжила аспірантка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Гетьман. Дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з використанням заквасок з борошна круп’яних культур» здобувачка виконала під керівництвом к.т.н., доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна аспірантка здобула ступінь PhD! 30 листопада 2023

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи вперше успішно захистили кваліфікаційні роботи здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», заочної зі скороченим терміном форми здобуття освіти. Атестація здобувачів відбулася у формі екзамену і публічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше успішно захистилися заочники-скороченики спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 лютого 2024

Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils

Реалізуючи право здобувачів вищої освіти на вільний вибір освітньої траєкторії відповідно до навчальних планів підготовки за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 161 «Хімічні технології та інженерія» дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) провела зустрічі зі здобувачами 1-3 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» ден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний вибір освітньої траєкторії – можливість поглиблення soft і hard skils 25 квітня 2024