Н У Х Т

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

01 березня 2023

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробітниці, начальниці науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень Укрметртестстандарт Ірини Левчук працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Сидора, Світлани Усатюк, Вікторії Кійко.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі висвітлили результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, обґрунтування запропонованих у роботі рішень для конкретного оператора ринку, розроблення систем управління безпечністю харчових продуктів за стандартами BRSIFSFSSC 22000 як для впровадженого оператором ринку асортименту продукції, так і для нових розроблених здобувачами рецептур.

Підтвердженням новизни запропонованих магістрантами у роботах рішень є апробація результатів досліджень: публікації у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях та акти впровадження на конкретних потужностях.

Здобувачі впевнено презентували результати роботи, на поставлені членами комісії запитання відповідали ґрунтовно. За результатами захистів здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності «Харчові технології».

Головчиня екзаменаційної комісії відзначила практичну цінність представлених робіт, високий рівень підготовки здобувачів, особливо заочної форми навчання, які уже успішно працевлаштовані за фахом і тримають економічний фронт нашої країни.

Члени екзаменаційної комісії привітали магістрів з харчових технологій із успішним захистом, побажали професійної і особистої реалізації та кар’єрного зростання у нашій незалежній країні, а також висловили надію, що вони у майбутньому можуть стати нашими стейкхолдерами і вживати заходи щодо поліпшення освітніх програм.

Тримаємо освітній фронт!

Все буде Україна!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

У 1994 році компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива. Пізніше рамки заходу розширилися, і був заснований Міжнародний кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу 30 серпня 2021

Сила знань для сильної держави: як освітні ініціативи формують активну молодь

Формування зрілих громадянських компетентностей є фундаментальною умовою для стійкого розвитку країни. Відповіддю на ці виклики стала освітня онлайн-програма «Державотворення: демократія, громадянська участь та міжнародна взаємодія», організована молодіжною неурядовою ініціативною групою «Державотворення». Асистентка кафедри технології ресторанної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила знань для сильної держави: як освітні ініціативи формують активну молодь 26 листопада 2025

Про перспективи співпраці з німецькою Службою Старших Експертів (SES) дізналися в університеті

13 лютого до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів. Гості зустрілися з ректором університету Анатолієм Українцем і проректором з наукової роботи Олександром Шевченком, а також поспілкувалися з директорам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективи співпраці з німецькою Службою Старших Експертів (SES) дізналися в університеті 13 лютого 2020

Наші студенти долучаються до міжнародних молодіжних ініціатив

Студентка Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марія Аліпатова взяла участь у молодіжній програмі літнього університету «European spirits». Учасниками цього обміну стали студенти із Італії, Іспанії, Нідерландів, Естонії, Туреччини, України, Болгарії, Британії та Росії. Студентам була надана можливість потрапити...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти долучаються до міжнародних молодіжних ініціатив 16 вересня 2019