Н У Х Т

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

01 березня 2023

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробітниці, начальниці науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень Укрметртестстандарт Ірини Левчук працювала у складі доцентів кафедри експертизи харчових продуктів Василя Сидора, Світлани Усатюк, Вікторії Кійко.

У представлених до захисту кваліфікаційних роботах здобувачі висвітлили результати досліджень щодо удосконалення існуючих на потужностях галузей харчової промисловості систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, обґрунтування запропонованих у роботі рішень для конкретного оператора ринку, розроблення систем управління безпечністю харчових продуктів за стандартами BRSIFSFSSC 22000 як для впровадженого оператором ринку асортименту продукції, так і для нових розроблених здобувачами рецептур.

Підтвердженням новизни запропонованих магістрантами у роботах рішень є апробація результатів досліджень: публікації у збірниках тез конференцій і наукових фахових виданнях та акти впровадження на конкретних потужностях.

Здобувачі впевнено презентували результати роботи, на поставлені членами комісії запитання відповідали ґрунтовно. За результатами захистів здобувачам присвоєний освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності «Харчові технології».

Головчиня екзаменаційної комісії відзначила практичну цінність представлених робіт, високий рівень підготовки здобувачів, особливо заочної форми навчання, які уже успішно працевлаштовані за фахом і тримають економічний фронт нашої країни.

Члени екзаменаційної комісії привітали магістрів з харчових технологій із успішним захистом, побажали професійної і особистої реалізації та кар’єрного зростання у нашій незалежній країні, а також висловили надію, що вони у майбутньому можуть стати нашими стейкхолдерами і вживати заходи щодо поліпшення освітніх програм.

Тримаємо освітній фронт!

Все буде Україна!

Опублікований: 01-03-2023
Читайте також:
Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

16 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.008 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Лариса Чубенко презентувала свої дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 18 червня 2021

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива

12 червня у пивоварні « ШУЛЬЦ» відбувся 4-й Всеукраїнський конкурс виробників крафтового пива « Грані якості-2018». Компетентне журі, до складу якого був запрошений завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолій Куц, здійснило фахове оцінювання, за результатами якого було обране краще пиво. Конкурс в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучився до оцінювання вітчизняних виробників крафтового пива 13 червня 2018

Наша студентка-переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка отримуватиме стипендію Президента України

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Анастасія Павлик (група 4-ХП-06) стала переможцем ІІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка. Анастасія – відмінниця навчання, неодноразовий переможець і призер ІІ етапу обласного конкурсу знавців з української мови та ІІ та ІIІ етапів мовно-літературного конкурсу ім. Ше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка-переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Шевченка отримуватиме стипендію Президента України 04 вересня 2018

Останній бар’єр  на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня

Днями четвертокурсники технологічного відділення Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», подолали останній бар’єр  на шляху присвоєння їм кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Студенти-винороби підтверджували відповідність вимогам стандартів вищої освіти шляхом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній бар’єр на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня 08 лютого 2022