Н У Х Т

Підвищення рівня маркетингового мислення

09 жовтня 2024

Підвищення рівня маркетингового мислення

8 жовтня 2024 р. для здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг» та інших економічних спеціальностей магістерського і докторського рівня професорка кафедри маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом Державного біотехнологічного університету Олена Жегус прочитала гостьову лекцію «Маркетингове мислення 5.0: нові принципи та підходи». Фахівчиня висвітлила сучасні актуальні принципи та підходи щодо маркетингового мислення і професійних суджень.

Близько 100 осіб, які долучилися до гостьової лекції зі значної кількості вищих навчальних закладів України, мали можливість познайомитися з авторською концепцією маркетингових можливостей та її складовими.

Як утримати бізнес у період підвищення цін, етичні норми маркетингу в бізнесі, розвиток маркетингового мислення в аспекті креативності та нестандартних підходів, філософія служіння людям, інклюзивність як фундамент розвитку людського капіталу, принцип людиноцентричності в маркетингу, створення цінностей для споживача, а не просте задоволення його потреб – ці та багато інших цікавих питань були обговорені на зустрічі.

Кожний із присутніх мав змогу висловити свою точку зору та власне бачення щодо тієї чи іншої маркетингової проблеми.

Численні запитання слухачів засвідчили велику зацікавленість до тематики лекції. Наші викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні д.е.н., професорці Олені Жегус за цікаву лекцію та сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 09-10-2024
Читайте також:
Перші кроки для майбутніх науковців: знайомство з наукометричними базами даних

Сучасне життя неможливо уявити без Інтернету, що об’єднує мільярди людей, надає доступ до безмежних обсягів інформації, послуг і можливостей. Ось і науковці з усього світу вже не уявляють своєї діяльності без постійного спілкування, обміну досвідом, апробації власних наукових досягнень і публікацій у фахових виданнях, доступ до яких сьогодні відкри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки для майбутніх науковців: знайомство з наукометричними базами даних 04 листопада 2025

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019

Почався третій конкурс МОН для молодих науковців

МОН оголосило третій конкурс наукових робіт для молодих учених – наразі для нього заплановано більше фінансування, ніж у попередніх роках. Відповідний наказ був опублікований на сайті МОН 28 серпня 2018 року. «Фінансування проектів переможців «третьої хвилі» почнеться з наступного року. Загалом у межах нашого конкурсу на роботи молодих вчених у пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався третій конкурс МОН для молодих науковців 29 серпня 2018