Н У Х Т

Підвищення рівня маркетингового мислення

09 жовтня 2024

Підвищення рівня маркетингового мислення

8 жовтня 2024 р. для здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг» та інших економічних спеціальностей магістерського і докторського рівня професорка кафедри маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом Державного біотехнологічного університету Олена Жегус прочитала гостьову лекцію «Маркетингове мислення 5.0: нові принципи та підходи». Фахівчиня висвітлила сучасні актуальні принципи та підходи щодо маркетингового мислення і професійних суджень.

Близько 100 осіб, які долучилися до гостьової лекції зі значної кількості вищих навчальних закладів України, мали можливість познайомитися з авторською концепцією маркетингових можливостей та її складовими.

Як утримати бізнес у період підвищення цін, етичні норми маркетингу в бізнесі, розвиток маркетингового мислення в аспекті креативності та нестандартних підходів, філософія служіння людям, інклюзивність як фундамент розвитку людського капіталу, принцип людиноцентричності в маркетингу, створення цінностей для споживача, а не просте задоволення його потреб – ці та багато інших цікавих питань були обговорені на зустрічі.

Кожний із присутніх мав змогу висловити свою точку зору та власне бачення щодо тієї чи іншої маркетингової проблеми.

Численні запитання слухачів засвідчили велику зацікавленість до тематики лекції. Наші викладачі й здобувачі освіти щиро вдячні д.е.н., професорці Олені Жегус за цікаву лекцію та сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 09-10-2024
Читайте також:
Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки 26 липня 2023

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень

На кафедрі економіки і права відбулася зустріч зі здобувачами освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» (PhD) за спеціальністю «Економіка» для підведення підсумків півріччя навчання та наукової активності. Для здобувачів першого курсу Богдана Панчука (науковий керівник – доцент Володимир Рябенко), Антона Удовенка (наукова керівниця – доцентка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії за спеціальністю «Економіка» підсумовують результати досліджень 25 березня 2025

Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

За ініціативи гарантки програми, деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової та доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Пушки у межах вивчення дисципліни «Основи гостинності» для першокурсників-бакалаврів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» був органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний освітній захід для першокурсників спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» 30 вересня 2025