Н У Х Т

Друковане слово поєднало Схід і Захід

20 січня 2017

Друковане слово поєднало Схід і Захід

До дня Святого Миколая студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ придбали патріотичну літературу для вихованців Слов’янської школи. Філософські роздуми Василя Сухомлинського, поезія Ліни Костенко, історія українського козацтва, розповідь про Героїв Небесної Сотні, події в Криму, енциклопедична література – це неповний перелік тих книжок, які підписали і передали студенти коледжу для дітей зі сходу України.

Колектив вчителів та учнів Слов’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 відзначив студентів і викладачів коледжу подякою за вагомий внесок у повноваження бібліотечного фонду школи.

Проведена акція сприяє вихованню патріотично-свідомого громадянина єдиної України, єднанню Заходу і Сходу.

Опублікований: 20-01-2017
Читайте також:
Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп. З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 липня 2021

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах

5-7 листопада 2019 року студенти 3 курсу заочної форми навчання спеціальності «Туризм» Ірина Бондар і Владислав Бурський зі своєю командою вирішили поїхати в Карпати. Пройшли цікавий, малоходжений маршрут через гору Маришевську, Шпиці, високогірне озеро Несамовите та спустилися на базу «Глобус». Проходження туристичного маршруту у 25 км зайняло ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники спеціальності «Туризм» пройшли малоходжений маршрут у Карпатах 08 листопада 2019

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 листопада 2023