Н У Х Т

Open day BTEC

17 лютого 2025

Open day BTEC

14 лютого 2025 року на факультеті біотехнології та екологічного контролю відбувся OPEN DAY BTEC, під час якого абітурієнти 2025 року, учні старших класів та їхніх батьки ознайомилися з бакалаврськими освітніми програмами, за якими на факультеті здійснюється підготовка, – «Екологія та екоменеджмент», «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна», «Фізична рекреація та оздоровлення людини».

Представники випускових кафедр надали актуальну інформацію про родзинки спеціальностей факультету. Відвідувачі дізналися про переваги та унікальність кожної освітньої програми, про всі можливості здобуття вищої освіти на факультеті та подальші перспективи кар’єрної реалізації для випускників. Важливою частиною заходу стали презентації від усіх спікерів.

Декантеса факультету Наталія Грегірчак переконливо аргументувала, чому варто обрати для навчання НУХТ, і зокрема факультет біотехнології та екологічного контролю.

Також під час заходу був анонсований графік проведення НМТ-2025 й надана інформація щодо майбутньої вступної кампанії. Усі присутні дізналися про підготовчі курси університету до складання НМТ і про всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників. Наприкінці зустрічі гості отримали відповіді на запитання щодо навчання та студентського життя.

Колектив факультету вдячний усім, хто приєднався до заходу, і сподівається побачити відвідувачів серед студентів нашого вишу! Приєднуйтеся до дружної команди факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ!

Опублікований: 17-02-2025
Читайте також:
Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь

З початком нового навчального року кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету активно включилися до профорієнтаційної роботи. Зокрема, 24 вересня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський представляв інститут разом із колегами факультету  автоматизації і комп’ютерних систем, факультету ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний десант НУХТ – на Ярмарку професій у м. Ірпінь 26 вересня 2018

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників

Учасники додаткової сесії ЄВІ, які вступатимуть до магістратури або аспірантури, отримали результати за шкалою 100-200 балів у своїх е-кабінетах. Інформація про рейтингові бали, що використовуються для розрахунку конкурсного бала, розміщена у вкладці «Результати». Щоб взяти участь у конкурсному відборі до магістратури, учасникам тестування потрібн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників 09 серпня 2024

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів

18 листопада відбулася зустріч профорієнтаційної команди кафедри готельно-ресторанної справи зі студентами Відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій». В онлайні із заступницею декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу по роботі зі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні дні гостинності кафедри готельно-ресторанної справи для студентів фахових коледжів 19 листопада 2021

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології

22-23 листопада у м. Пружани (Республіка Білорусь) відбулися змагання за «Осінній кубок» Білоруського союзу ковзанярів. У цих змаганнях узяв участь студент І року магістратури (спеціальність «Біотехнології та біоінженерія») кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько. Разом зі своєю партнеркою Катериною Юровою він виборов перемогу і пос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможець «Осіннього кубку» Білоруського союзу ковзанярів – магістрант кафедри біотехнології і мікробіології 28 листопада 2019