Н У Х Т

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

17 жовтня 2023

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом.

Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офлайн-ринком для кращого розуміння цільової аудиторії, визначення робочих стратегій, поведінкового фактору та аналізу конкурентів.

Наразі у світі проглядається глобальний тренд – створення маркетплейсів. Саме тому важливо розуміти принципи роботи на ньому, що включає не лише продаж сформованих товарів, а й аналіз об’єму ринку, трендів і тд.

Ну, і звичайно, були переглянуті живі кейси, за допомогою яких можна було краще зрозуміти тему. Загалом, студенти залишилися задоволеними і очікують на схожі зустрічі.

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів

У час карантинних обмежень, коли усі види навчальних занять проводяться в онлайн-режимі, скориставшись нагодою «живого» спілкування 11 грудня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ гостинно зустріли слухачів Підготовчого відділення Центру моніторингу та координації освітньої діяльності...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство слухачів Підготовчого відділення з кафедрою технології м’яса і м’ясних продуктів 13 грудня 2021

Мистецтво проти темряви

Настали темні часи і страшні речі кояться в світі. Але найстрашніше не те зло, що навколо нас, а те, що всередині. У лихі часи темрява охоплює душі людей, пробуджуючи найтемніше, що в нас є: страх і відчай, лють і ненависть. І єдина протидія тотальній пітьмі – культура і мистецтво. Лише мистецтво здатне врятувати від відчаю того, хто вже втратив на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво проти темряви 18 травня 2022

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Загальні харчові технології» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». Тема лекції була присвячена технології макаронних виробів, продукту, який популярний у всьому світі. Мака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про популярний продукт на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 лютого 2023