Н У Х Т

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

17 жовтня 2023

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом.

Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офлайн-ринком для кращого розуміння цільової аудиторії, визначення робочих стратегій, поведінкового фактору та аналізу конкурентів.

Наразі у світі проглядається глобальний тренд – створення маркетплейсів. Саме тому важливо розуміти принципи роботи на ньому, що включає не лише продаж сформованих товарів, а й аналіз об’єму ринку, трендів і тд.

Ну, і звичайно, були переглянуті живі кейси, за допомогою яких можна було краще зрозуміти тему. Загалом, студенти залишилися задоволеними і очікують на схожі зустрічі.

Опублікований: 17-10-2023
Читайте також:
AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка був радий вітати гостей Дня відкритих дверей нашого університету у змішаному форматі. Після загальноуніверситетської частини профорієнтаційного івенту майбутні вступники та їхні рідні мали можливість долучитися до екскурсій структурними підрозділами. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 13 квітня 2023

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти

Карантинні обмеження не завадили організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи. З урахуванням усіх протиепідемічних рекомендацій і карантинних обмежень задля запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, з використанням дистанційних технологій 1 лютого 2021 р. здобувачі освітнього ступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі готельні підприємства прийняли на практику наших здобувачів вищої освіти 02 березня 2021

Про ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах на відритій лекції професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

26 листопада 2018 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася відкрита лекція «Ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах» професора, доктора, технічних наук Наталії Фролової з дисципліни «Біологічно активні речовини у технологіях аюрведичних харчових продуктів». На л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ліпофільні БАР в аюрведичних продуктах на відритій лекції професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 листопада 2018

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені

Щороку пізньої осені у затишному болгарському місті Разград зустрічаються друзі – провідні вчені харчової, біотехнологічної, фармацевтичної та хімічної галузей. Нагода для зустрічі – Міжнародна наукова конференція «Нові галузі, цифрова економіка, суспільство – горизонти майбутнього», яку проводить Русенський університет. Для нас є честю увага орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новизну досліджень наших наукових шкіл високо оцінили закордонні вчені 08 листопада 2021