Н У Х Т

Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 лютого 2023

Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форми навчання захищають кваліфікаційні роботи.

Атестація здобувачів відбулася у формі публічного захисту з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.

Магістранти представили до уваги екзаменаційної комісії актуальні роботи, в яких враховані сучасні виклики індустрії гостинності. За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних і всеукраїнських наукових конференцій, здійснена апробація в умовах закладів ресторанного господарства засобів розміщення.

Екзаменаційна комісія підтвердила відповідність професійної та практичної підготовки здобувачів вимогам другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Вітаємо випускників зі здобуттям магістерського рівня вищої освіти! Бажаємо успішного працевлаштування і професійного розвитку, завжди чекаємо у стінах рідної Alma Mater. Наші магістри з готельно-ресторанної справи триматимуть економічний фронт, відновлюватимуть і розвиватимуть сферу гостинності на благо нашої країни!

Дякуємо ЗСУ за можливість здобувати якісну освіту у рідній країні!

Все буде Україна!

Опублікований: 20-02-2023
Читайте також:
Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення

Це чудово, що Інтернет наразі надає здобувачам вищої освіти нашого університету доступ до різноманітних джерел для практики англійської мови, але не завжди ці джерела забезпечують і гарантують якість, безпеку та навчально-розвиваючу корисність матеріалу. Такі відео- та аудіоматеріали мають відповідати освітнім потребам і сприяти комплексному розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Твоя англійська і «TED Talks»: ідеї варті поширення 24 лютого 2021

До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики

У рамках популяризації природничих наук, згідно з рішенням МОН України, викладачі кафедри фізики беруть участь у різних заходах. Зокрема, доцент Михайло Лазаренко долучився до участі в Міжнародній методичній конференції в Стокгольмі, де представив доповідь «Формування природничих компетентностей при розв’язуванні задач природничого циклу». 

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації природничих наук долучаються викладачі кафедри фізики 07 грудня 2021

Курс проєктного менеджменту для майбутніх фахівців ресторанного бізнесу

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна продовжується успішна реалізація зони елітарної освіти. Ця ініціатива спрямована на здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньою програмою «Технології харчування», а також магістрів освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс проєктного менеджменту для майбутніх фахівців ресторанного бізнесу 06 листопада 2024

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для учасників сертифікатної програми відбулося у форматі майстер-класу з технології морозива на кафедрі технології молока і молочних продуктів під керівництвом доцента Тетяни Осьмак. Слухачі ознайомилися з технологічними етапами виробництва морозива і особливостями роботи фризера періодичної дії. Вони розрахували рецептуру і виготовили легк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кафе-морозиво знають слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 29 жовтня 2018