Н У Х Т

Майбутнє належить тим, хто не боїться змін і готовий навчатися!

23 травня 2025

Майбутнє належить тим, хто не боїться змін і готовий навчатися!

Доцентка кафедри обліку і аудиту, гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Облік і аудит» Людмила Духновська взяла активну участь у фаховій дискусії від PwC Ukraine на тему «Орієнтуємось в майбутньому роботи та трансформації навичок».

Захід об’єднав викладачів провідних економічних спеціальностей закладів вищої освіти з усієї України, які обговорювали, як наразі змінюється ринок праці й разом розмірковували над викликами й можливостями, що відкриваються перед освітою. Разом із Іриною Бліновою, Дариною Андрійчук, Аліною Арустамян поговорили про навички, які мають стати в центрі підготовки фахівців. Розглянули, як людський талант і технології стають сильним тандемом, що визначає сучасний ринок праці; що таке Skills First-підхід і як він змінює сферу підготовки кадрів; які навички допомагають бути затребуваними роботодавцями; що сучасні викладачі можуть зробити для підготовки кадрів, і як вони можуть співпрацювати з PwC Україна.

Для гарантки освітньо-професійної програми особливо цінним було з’ясувати, як освіта (вища, корпоративна, професійна) має змінитися, щоб відповідати ринку праці майбутнього. Вона вдячна організаторам за якісну платформу для діалогу між академічною спільнотою та лідерами ринку!

Опублікований: 23-05-2025
Читайте також:
Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль української кухні від маркетологів 17 жовтня 2024

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Університет готується до нового навчального року

В університеті, не зважаючи на карантин і сезон відпусток, ведуться планові ремонтні роботи та роботи з благоустрою території, спрямовані на поліпшення умов навчання, проживання в гуртожитках і діяльності нашого колективу. Зокрема, у лекційних аудиторіях, навчальних, наукових лабораторіях і комп’ютерних класах замінюються вікна, покриття підлоги, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет готується до нового навчального року 05 серпня 2020

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 грудня 2023