Н У Х Т

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

25 квітня 2018

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23-24 квітня наш університет мав за честь у черговий раз проводити Міжнародну наукову конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року вона відбулася вже 84-й раз.

Робота Конференції проходила у 57 секціях, де понад 1800 молодих науковців із провідних університетів і наукових установ України, а також Білорусі, Румунії, Молдови, Болгарії, Азербайджану Туреччини, Македонії та інших держав представили свої наукові розробки у галузі харчових технологій, хімії, процесів і обладнання, систем автоматизованого керування, економіки і управління, а також освіти і науки.

Зазначимо, що наш університет – один із не багатьох не лише в Україні, а і у світі, що може забезпечити проведення Конференції в такому широкому діапазоні тематик і охопити всі галузі харчової і суміжних  наук. Цьому сприяють і значний історичний досвід, і наукові традиції, і потужний науковий потенціал наших вчених, і ентузіазм та креативність молодих науковців.

Творча молодь найбільш активно сприяє інтеграції науки у світовий науковий простір. Робота англомовних секцій Конференції підтвердила, що ми можемо гідно представити наші наукові розробки світовій науковій спільноті, готові брати участь у міжнародних наукових проектах і якісно вирішувати питання, що ставить суспільство перед харчовою наукою. Провідні вчені та керівництво університету особливо відзначили англомовні презентації молодих науковців і студентів.

Наш університет пишається, в першу чергу, не лише своїми досягненнями, а і надійними партнерами, які підтримують наші наукові заходи. Ми з особливою вдячністю сприймаємо підтримку колег із Білоруського національного технічного університету, що представили у збірнику конференції понад 100 тез доповідей, Азербайджанського державного економічного університету (30 тез), Білоруського державного аграрного технічного університету, Русенського університету (Болгарія), Технічного університету Молдови, Могилівського державного університету продовольства (Білорусь), наукових установ Національної академії наук України. Окремо хочемо відзначити молодих науковців Університету «Штефан чел Маре» (м. Сучава, Румунія), які не лише надіслали цікаві наукові розробки, а і безпосередньо взяли участь у роботі секцій і пленарного засідання Конференції.

На заключному пленарному засіданні проректор нашого університету  наукової роботи, професор Олександр Шевченко, підсумувавши плідну роботу молодих науковців, зокрема зазначив, що світова наука має гідне поповнення в особі учасників 84-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Найкращі доповідачі англомовних секцій були відзначені грамотами ректорату НУХТ. 

Вітаємо молодих науковців і їх наукових керівників із новими творчими здобутками й бажаємо нових перемог і визнання!

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів вразили маловідомі факти історії заснування університету, оскільки він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом 09 вересня 2021

Перший Київський медичний коледж – надійний партнер!

17 листопада наш університет знову відкриє свої двері всім охочим. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) спостерігається підвищена профорієнтаційна активність: студенти та викладачі в очікуванні знаменної події відвідують навчальні заклади, випускники яких вже наступного навчального року можуть поповнити ряди студентів НУХТ. Вони...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший Київський медичний коледж – надійний партнер! 15 листопада 2018

Срібна ракетка

27 квітня у спорткомплексі нашого університету відбулися змагання з настільного тенісу серед збірних команд студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У турнірі взяли участь команди нашого університету, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом, Київського національного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Срібна ракетка 28 квітня 2023

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна

Нині кожна зустріч із колегами, хоч і онлайн, надає сил і настрою для роботи над покращенням успішності здобувачів. Колектив кафедри біотехнології і мікробіології у чергове зустрівся дистанційно, на платформі Zoom, для проведення засідання і обговорення важливих завдань. Порядок денний стосувався важливих питань: рекомендації до отримання дипломі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zoom, як місце зустрічі, – змінити не можна 12 травня 2020