Н У Х Т

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

25 квітня 2018

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23-24 квітня наш університет мав за честь у черговий раз проводити Міжнародну наукову конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року вона відбулася вже 84-й раз.

Робота Конференції проходила у 57 секціях, де понад 1800 молодих науковців із провідних університетів і наукових установ України, а також Білорусі, Румунії, Молдови, Болгарії, Азербайджану Туреччини, Македонії та інших держав представили свої наукові розробки у галузі харчових технологій, хімії, процесів і обладнання, систем автоматизованого керування, економіки і управління, а також освіти і науки.

Зазначимо, що наш університет – один із не багатьох не лише в Україні, а і у світі, що може забезпечити проведення Конференції в такому широкому діапазоні тематик і охопити всі галузі харчової і суміжних  наук. Цьому сприяють і значний історичний досвід, і наукові традиції, і потужний науковий потенціал наших вчених, і ентузіазм та креативність молодих науковців.

Творча молодь найбільш активно сприяє інтеграції науки у світовий науковий простір. Робота англомовних секцій Конференції підтвердила, що ми можемо гідно представити наші наукові розробки світовій науковій спільноті, готові брати участь у міжнародних наукових проектах і якісно вирішувати питання, що ставить суспільство перед харчовою наукою. Провідні вчені та керівництво університету особливо відзначили англомовні презентації молодих науковців і студентів.

Наш університет пишається, в першу чергу, не лише своїми досягненнями, а і надійними партнерами, які підтримують наші наукові заходи. Ми з особливою вдячністю сприймаємо підтримку колег із Білоруського національного технічного університету, що представили у збірнику конференції понад 100 тез доповідей, Азербайджанського державного економічного університету (30 тез), Білоруського державного аграрного технічного університету, Русенського університету (Болгарія), Технічного університету Молдови, Могилівського державного університету продовольства (Білорусь), наукових установ Національної академії наук України. Окремо хочемо відзначити молодих науковців Університету «Штефан чел Маре» (м. Сучава, Румунія), які не лише надіслали цікаві наукові розробки, а і безпосередньо взяли участь у роботі секцій і пленарного засідання Конференції.

На заключному пленарному засіданні проректор нашого університету  наукової роботи, професор Олександр Шевченко, підсумувавши плідну роботу молодих науковців, зокрема зазначив, що світова наука має гідне поповнення в особі учасників 84-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Найкращі доповідачі англомовних секцій були відзначені грамотами ректорату НУХТ. 

Вітаємо молодих науковців і їх наукових керівників із новими творчими здобутками й бажаємо нових перемог і визнання!

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
Одягаймо, друзі, вишиванки!

До Дня вишиванки кафедра гуманітарних дисциплін організувала онлайн-флешмоб «Одягни вишиванку» на сторінці кафедри у фейсбуці. У ньому взяли участь здобувачі різних курсів, факультетів та інститутів, які презентували свої світлини у вишиванках. Друзі, заходьте на сторінку кафедри і ви вкотре переконаєтеся, що українська вишиванка – це справжнє див...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одягаймо, друзі, вишиванки! 20 травня 2021

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Про тенденції і перспективи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ 26 листопада 2021

Багато любові в День усіх закоханих!

Ті, хто святкують це свято, День закоханих, традиційно дарують дорогим серцю людям подарунки, квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки та листівки-валентинки (часто у формі серця) з віршами, любовними зізнаннями або побажаннями кохання. Сьогодні студенти 1-го і 2-го курсів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з викладачами каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато любові в День усіх закоханих! 14 лютого 2022

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022