Н У Х Т

Інновації в готельній справі англійською на відкритому занятті доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування

15 жовтня 2024

Інновації в готельній справі англійською на відкритому занятті доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Про інновації в готельній справі говорили англійською під час відкритого заняття з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», проведеного доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук'янець зі здобувачами групи ГС-2-6.

Згідно з робочою програмою заняття було присвячене опрацюванню лексичного матеріалу з теми «Innovations», граматичних конструкцій «have to/need to», а також розвитку мовленнєвих навичок читання і говоріння. Відтак разом із викладачкою студенти повторили форми словотвору, які вивчали на попередньому занятті, ознайомилися з ключовими словами та фразами про інновації та практикували вживати їх на подафразовому рівні.

Далі удосконалили навики вибіркового читання з пошуком підтвердження фактів у тексті. Вчилися аргументувати свої думки, виступаючи з доповідями і презентаціями, та ставити запитання доповідачам. Подальша дискусія англійської мовою стала гарною практикою вживання опанованого лексичного та граматичного матеріалу.

На занятті були присутні викладачки кафедри: професорка Наталія Науменко, доцентки Ганна Бойко, Ольга Нежива, Інна Форостюк, Світлана Мусійчук та старші викладачки Людмила Юрчук, Лариса Яненко, Надія Шерстюк.

Заняття було проведено на високому навчально-методичному рівні з використанням мультимедійних засобів, пройшло у дружелюбній атмосфері та було результативним.

Вчимо англійську разом!

Опублікований: 15-10-2024
Читайте також:
Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого!

Наші здобувачі освіти прагнуть якнайкраще опановувати свої спеціальності, і велику увагу приділяють набуттю практичних навичок, тому часто не тільки стажуються на фахових підприємствах, а й повноцінно там працюють, поєднуючи роботу з навчанням. Одним із прикладів такого успішного симбіозу є четвертокурсниця спеціальності «Біотехнологія та біоінжен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання і робота – для наших здобувачів немає нічого неможливого! 15 березня 2024

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Ігор Устименко, Олег Кузьмін, Ірина Корецька відвідали інформаційний день «Horizon Europe Launch Day in Ukraine», головна мета якого – інформування потенційних учасників Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт Європа» та комплементарної до неї Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 грудня 2021

Виноробство майбутнього: у НУХТ презентували дисертацію про безалкогольне вино

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи за темою «Удосконалення технології безалкогольних вин» на здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії Ольгою Успаленко. До розширеного засідання кафедри долучилися завідувач і викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і вин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виноробство майбутнього: у НУХТ презентували дисертацію про безалкогольне вино 14 травня 2025

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022