Н У Х Т

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший

27 листопада 2018

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк взяла участь у прямому ефірі програми «52 вікенди», що виходить у прямому ефірі щосереди на телеканалі UA:Перший та на Українському радіо водночас. Її мета – пропагувати, популяризувати міста, регіони України, розповідати про їх туристичну привабливість, цікаві вікенди.

Гості програми – представники регіональних туристичних активів, професіонали та експерти турбізнесу, краєзнавці, тревел-блогери.

Наш фахівець долучилася до обговорення теми «Сучасний стан розвитку винного туризму на Закарпатті, найцікавіші об'єкти винного туризму Закарпаття, туристична інфраструктура, винні та гастрономічні фестивалі» та представила напрацювання науковців НУХТ у даній сфері. 

Опублікований: 27-11-2018
Читайте також:
ExLibris Alma/PrimoVE – платформа майбутнього в системі бібліотечних сервісів

Працівники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь в онлайн-зустрічі з фахівцями ExLibris компанії Clarivate. Метою зустрічі була презентація платформи наступного покоління бібліотечних сервісів Alma/PrimoVE, яка приходить на заміну традиційним автоматизованим бібліотечним інформаційним системам. ExLibris Alma – єдина у світі уніфі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ExLibris Alma/PrimoVE – платформа майбутнього в системі бібліотечних сервісів 27 жовтня 2023

Ще одна наукова висота підкорена!

21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна наукова висота підкорена! 23 грудня 2021

Урок хімії в університеті провела кафедра харчової хімії

Викладачі кафедри харчової хімії завжди уважно ставляться до навчально-просвітницьких заходів, популяризації хімічної науки серед школярів. Уже багато років кафедра пропонує майбутнім вступникам серію хімічних лекторіїв, лабораторних занять і майстер-класів, які допомагають юним знавцям хімії поринути в справжнє студентське життя, відчути задоволен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урок хімії в університеті провела кафедра харчової хімії 05 лютого 2025

Пізнавальні заняття з випускниками

На кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця бакалаврату 2016 року Катерина Сорокіна. Зараз вона обіймає посаду фахівця із якості, координатора програм ISO/HACCP на Вінницькій кондитерській фабриці «Roshen». На гостьовому занятті з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів», яке для здобувачів третього курсу Навчально-н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальні заняття з випускниками 21 вересня 2021