Н У Х Т

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

18 грудня 2020

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Іванни Сивній. Засідання ради відбулося в онлайн-форматі з використанням сервісу ZOOM.

Щоб підтримати дисертантку до ZOOM-конференції приєдналися викладачі, аспіранти та колеги з кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної  продукції.

Керівницею дисертаційної роботи Іванни Сивній «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану» була завідувачка кафедри хлібопекарських, кондитерських та бродильних виробництв Інституту післядипломної освіти НУХТ Віра Оболкіна.

Запропоновані авторкою технології дають можливість не лише уникнути використання в кремі синтетичних барвників та ароматизаторів, а й консервантів, завдяки високому вмісту в ягодах флавоноїдів, каротиноїдів та органічних кислот.

Виступити офіційними опонентками були запрошені професорка кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка Ольга Шаніна та професорка кафедри технології кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Наталія Гревцева. Опонентки відзначили високу якість, актуальність і наукову новизну представлених у дисертаційній  роботі досліджень та практичне їх значення.

За результатами захисту члени ради одноголосно присудили дисертантці науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Вітаємо науковицю з успішним захистом і бажаємо нових досягнень!

Опублікований: 18-12-2020
Читайте також:
Пропонується підписати звернення до виконавчої директорки ЮНІСЕФ

Шановні колеги, Пропонуємо підписати звернення вчителів України до виконавчої директорки ЮНІСЕФ з пропозицією: • відкрито засудити злочини російських окупантів проти дітей України;• повідомити світову спільноту про злочини російських окупантів проти дітей України;• подати позови до міжнародних судів про порушення з боку Росії прав дітей України. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропонується підписати звернення до виконавчої директорки ЮНІСЕФ 09 березня 2022

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна»

Компанією «Syngenta Україна» був оголошений конкурс проектних робіт щодо вирощування та популяризації високоолеїнового соняшнику для студентів і аспірантів. За рішенням конкурсної комісії компанії «Syngenta Україна» магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Микола Єрмаков, як автор однієї з найкращих робіт був запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна» 31 травня 2018

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за сприяння завідувачки кафедри, професорки Олександри Нєміріч відбулася зустріч здобувачів 4 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» з членом приймальної комісії, уповноваженою особою консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до магістратури у 2024-му: бакалаври дізнаються всі нюанси 15 квітня 2024

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу

Із рахунком 8:1 збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здобула впевнену перемогу в фіналі змагань на Кубок міста з футболу, присвячених 110-й річниці смілянського футболу. На стадіоні «Авангард» у фінальному матчі юнаки грали зі збірною СПЕК ЧДТУ, яка у півфіналі з рахунком 1:0 перемогла команду «Юніор» (збірна шкіл міста). С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу 18 жовтня 2018