Н У Х Т

Фахівців зі збереження довкілля прибуло!

19 червня 2023

Фахівців зі збереження довкілля прибуло!

Середина червня на кафедрі екології та екоменеджменту ознаменувалась важливою подією: здобувачі спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент» гідно представили свої кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Захист кваліфікаційних робіт пройшов організовано, в доброзичливій атмосфері і проводився згідно з інструкціями з підготовки та проведення атестації здобувачів вищої освіти у формі захисту кваліфікаційної роботи із застосуванням дистанційних технологій.

У процесі захисту здобувачі освіти продемонстрували навички доповіді матеріалу кваліфікаційної роботи стисло, логічно та послідовно, а відповіді на запитання засвідчили, що вони мають достатні знання з обраної спеціальності. Усі дипломні роботи були виконані на високому рівні із конкретними, економічно та екологічно обґрунтованими пропозиціями щодо екологізації реально існуючих підприємств.

Колектив кафедри щиро вітає випускників із цим дуже важливими етапом у житті, вірить, що здобуті знання та практичні навички допоможуть у подальшій успішній професійній діяльності, й чекає зустрічі на магістерській освітній програмі «Екологія, екоменеджмент та екоаудит».

Опублікований: 19-06-2023
Читайте також:
Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Теоретичні знання – це добре, але використовувати їх у практичних ситуаціях – найкращій спосіб запам’ятати вивчене. Тому, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчаться застосовувати отримані знання з англійської у реальних професійних ситуаціях. З усіма цими завданнями впоралися студенти груп ГС 1-1, 1-2 та 1-4 на додаткових заняттях ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращій спосіб запам’ятати вивчене знають на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 05 грудня 2019

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу

Лектор дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі», професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін продовжує активно застосовувати у навчальному процесі кращі зарубіжні практики. Наразі магістранти освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вивчають альтернативні технології для енергетичної стійкості ресторанного бізнесу 17 вересня 2025

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

14 лютого в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася Регіональна нарада «Обговорення проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту». У нараді взяли участь понад 60 представників фахової передвищої освіти, а також в.о.  директора департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Світлана Кретович С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про фахову передвищу освіту йшлося на регіональній нараді в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 лютого 2019

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

17 листопада 2023 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася захоплююча гостьова лекція. Її влаштував випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який наразі працює інженером у компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG». «GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже стол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід 20 листопада 2023