Н У Х Т

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

31 січня 2020

Свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

30 січня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулося свято прощання з випускниками комп’ютерно-технологічного відділення. 53 здобувачі освіти отримали дипломи молодшого спеціаліста.

В урочистій обстановці директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш вручив дипломи випускникам і привітав їх із цією визначною подією.

Гордістю коледжу є студенти, які закінчили навчання з відзнакою – Анастасія Голобородько, Вікторія Голобородько, Анастасія Румп, Анна Тригубенко.

Випускників 2020 року сміливо можна назвати зірками художньої самодіяльності та спорту. За чотири роки навчання вони підготували та провели багато святкових програм, виступів, захищали честь навчального закладу на міських, обласних олімпіадах, конкурсах, змаганнях. За активну участь у громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні випускники були нагороджені почесними грамотами та подяками.

Багато добрих слів і щирих привітань знайшлося у кураторів випускних груп, батьків. Випускники у свою чергу дякували викладачам за науку, обіцяли високо нести знамено рідного навчального закладу та берегти його честь.

Опублікований: 31-01-2020
Читайте також:
Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19. Старшокласників ознайомили з нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії 12 березня 2024

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Курс – на вступну кампанію 2025: відбувся черговий День вступника НУХТ

Конструктивно, цікаво й пізнавально відбувся сьогодні черговий День вступника НУХТ, адже такі заходи в нашому університеті – це завжди дружня та ефективна платформа для плідного діалогу зі вступниками, що дає унікальний шанс безпосередньо ознайомитися з нашими інститутами і факультетами, освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка, відчу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс – на вступну кампанію 2025: відбувся черговий День вступника НУХТ 05 квітня 2025

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ забезпечують викладачі комісії технологічних дисциплін шляхом проведення дослідницьких лабораторних робіт. На занятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 березня 2019