Н У Х Т

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

16 січня 2024

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року!

Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харчової науки.

Секції з робочою мовою англійською:

1. Харчові технології
2. Хімія та хімічні технології
3. Процеси та обладнання харчових виробництв
4. Енергетика і енергоменеджмент
5. Інтелектуальні системи контролю
6. Економіка і управління
7. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Секції та підсекції з англійською та українською робочими мовами:

1. Харчові технології та інженерія
1.1. Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
1.2. Експертиза харчових продуктів
1.3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1.4. Технологія переробки зерна
1.5. Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
1.6. Технологія продуктів бродіння і виноробства
1.7. Технологія консервування
1.8. Технології м’яса, молока, олії та жирів
1.9. Технологія парфумерно-косметичних виробів
1.10. Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
1.11. Інжиніринг пакувальних та поліграфічних виробництв
1.12. Мехатроніка і пакувальна техніка
1.13. Процеси і апарати харчових виробництв
1.14. Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів
1.15. Енерго- і ресурсоощадні технології
1.16. Енергетичне обладнання, системи тепло і електропостачання промислових підприємств
1.17. Прикладна, теоретична механіка та інженерна графіка
1.18. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
1.19. Інформаційні технології
2. Біотехнології та біоінженерія
3. Екологія і сталий розвиток
4. Хімія і хімічна технологія
5. Економіка і управління
5.1. Економічна теорія
5.2. Сучасні методи управління підприємством
5.3. Економіка підприємств харчової промисловості
5.4. Управління персоналом та економіка праці
5.5. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
5.6. Маркетинг
5.7. Міжнародна економіка
5.8. Економіко-правове забезпечення бізнесу
5.9. Облік, аудит і аналіз на підприємствах
5.10.Фінанси
6. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
6.1. Організація готельного та туристичного обслуговування
6.2. Готельно-ресторанна справа
6.3. Технологія ресторанної продукції
7. Гуманітарні науки
7.1. Українознавство
7.2. Філософія і соціально-політичні науки
7.3. Іноземні мови

Більше інформації на сайті Конференції: https://conference.nuft.edu.ua/young/index_ua.html

Опублікований: 16-01-2024
Читайте також:
Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок

Науковці університету, що є експертами МОН з експертизи проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, які подаються для участі у конкурсах, що проводить Міністерство освіти і науки, професори Володимир Ковбаса, Володимир Зав’ялов, Олег Кузьмін взяли участь у спеціалізов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ-експерти МОН взяли участь у вебінарі для експертів з експертизи проєктів досліджень і розробок 13 листопада 2023

Перші настанови для здобувачів освіти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування навчальний рік розпочали із зустрічей з академічними групами та вступного інструктажу для здобувачів першого курсу скороченого терміну навчання. Здобувачам освіти розповіли історію університету, про факультети та інститути, що входять до його структури, ознайомили з полож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші настанови для здобувачів освіти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 05 вересня 2024

Ухвалено Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації

26 серпня 2021 року на черговому засіданні Кабінету міністрів ухвалений Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації. Відтепер на державному рівні чітко визначені процедура ухвалення рішення про скасування ступеня чи кваліфікації фахівця й коло уповноважених на такі дії суб’єктів. Порядок ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ухвалено Порядок скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації 27 серпня 2021

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 27 травня 2021