Н У Х Т

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

11 листопада 2021

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Для майбутніх випускників навчального комплексу НУХТ актуальним є питання вибору майбутнього професійного шляху та у якому закладі вищої освіти продовжити навчання. Від того, наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежить їх шлях до поставленої мети. Тому, сьогодні дуже важливо мати детальну інформацію про майбутню спеціальність.

Для інформування здобувачів освіти старших курсів щодо подальших перспектив, 9 листопада 2021 р. у режимі відеоконференції відбулася зустріч викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. Гулого І.С. із майбутніми випускниками спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» і викладачами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Гарант освітньої програми «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв», доцент Роман Якобчук детально розповів про неї, можливості працевлаштування за фахом та умови вступу до університету після завершення навчання у коледжі. Завідувач кафедри, професор Микола Якимчук поділився інформацією про здобутки кафедри, її викладацький склад та особливості дуальної форми навчання здобувачів. Професор Валерій Мирончук зауважив, що заснування університету почалося саме з технічних класів у Смілі, а також пригадав видатних людей і учених-випускників Смілянського технологічного фахового коледжу.

Зустріч була плідною та конструктивною, здобувачі активно цікавилися умовами вступу та навчання на освітній програмі «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» у НУХТ. Вони висловили побажання і надалі проводити такі зустрічі для отримання актуальної інформації про вступ для навчання за цією освітньою програмою.

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування сподіваються, що таке спілкування матиме вплив на вибір випускниками майбутньої професії, і вони приєднаються до здобувачів освіти НУХТ.

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Головні переможці в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів» 4.0 від UGEN – здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

З 31 жовтня по 11 листопада 2022 року проводились «Ігри заводів» 4.0 від UGEN. Цього року в проєкті взяли участь компанії Ovostar Union, Jabil Ukraine, Kromberg&Schubert, Kernel. У рамках проєкту студенти з усіх регіонів України мали змогу відвідати вебінари та дізнатися про особливості роботи і атмосфери великих виробництв. Крім того, більше ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головні переможці в освітньо-кар’єрному проєкті «Ігри заводів» 4.0 від UGEN – здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 15 листопада 2022

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 8 по 15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися неперевершені захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Хоча карантинні обмеження, пов’язанні з Covid-19 ще тривають і переш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диджиталізований захист магістрів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2021

Обговорення освітніх програм на Всеукраїнському круглому столі «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації»

Кафедра туристичного та готельного бізнесу в рамках Всеукраїнського круглого столу «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації» представила на обговорення освітньо-професійні програми спеціальності 242 «Туризм і рекреація» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Модераторка заходу, завідувачка кафедри готел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення освітніх програм на Всеукраїнському круглому столі «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації» 27 листопада 2023

Онлайн-лекції також можуть бути цікавими та змістовними доводять викладачі кафедри харчової хімії

Викладачі НУХТ демонструють приклад того, що онлайн-лекції можуть бути не менш цікавими та змістовними, ніж в аудиторії. 13 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційне заняття з дисципліни «Хімія гетероциклів» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, спеціальності 161 «Хімічна технологія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекції також можуть бути цікавими та змістовними доводять викладачі кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020