Н У Х Т

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

11 листопада 2021

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Для майбутніх випускників навчального комплексу НУХТ актуальним є питання вибору майбутнього професійного шляху та у якому закладі вищої освіти продовжити навчання. Від того, наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежить їх шлях до поставленої мети. Тому, сьогодні дуже важливо мати детальну інформацію про майбутню спеціальність.

Для інформування здобувачів освіти старших курсів щодо подальших перспектив, 9 листопада 2021 р. у режимі відеоконференції відбулася зустріч викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. Гулого І.С. із майбутніми випускниками спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» і викладачами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Гарант освітньої програми «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв», доцент Роман Якобчук детально розповів про неї, можливості працевлаштування за фахом та умови вступу до університету після завершення навчання у коледжі. Завідувач кафедри, професор Микола Якимчук поділився інформацією про здобутки кафедри, її викладацький склад та особливості дуальної форми навчання здобувачів. Професор Валерій Мирончук зауважив, що заснування університету почалося саме з технічних класів у Смілі, а також пригадав видатних людей і учених-випускників Смілянського технологічного фахового коледжу.

Зустріч була плідною та конструктивною, здобувачі активно цікавилися умовами вступу та навчання на освітній програмі «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» у НУХТ. Вони висловили побажання і надалі проводити такі зустрічі для отримання актуальної інформації про вступ для навчання за цією освітньою програмою.

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування сподіваються, що таке спілкування матиме вплив на вибір випускниками майбутньої професії, і вони приєднаються до здобувачів освіти НУХТ.

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування знову приймає своїх прихильників

Цього разу учасники клубу відправилися у захоплюючу подорож чудовою країною, яка приваблює будь-якого туриста, країною, яка подарувала світу величезну кількість видатних людей (учених, винахідників, діячів культури і мистецтва тощо), країною, яка стала законодавицею моди і шарму, яка подарувала людям кіно і яка ввела поняття «savoir vivre» (вміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie club кафедри іноземних мов професійного спрямування знову приймає своїх прихильників 24 грудня 2020

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води

7 жовтня 2025 року за ініціативи професорки кафедри технології цукру і підготовки води Наталії Гусятинської у межах дисципліни «Інновації в технологіях цукрів, полісахаридів та підготовки води: промислове та крафтове виробництво» відбувся тренінг на тему «Застосування мембранних технологій для очищення води в промислових та крафтових виробництвах» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли від стейкхолдера кафедри технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2025

Ще один навчальний посібник наших викладачів представлений у проєкті Офісу підтримки вченого «Книга для вченого»

Наші викладачі продовжують знайомити громадськість і колег зі своїм творчим доробком. Цього разу свій навчальний посібник «Технічне регулювання в Україні, на міжнародному рівні та в Європейському Союзі» презентували викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Галина Гуменюк, Вікторія Кійко і Марія Янчик. У навчальному посібнику висвітлені осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один навчальний посібник наших викладачів представлений у проєкті Офісу підтримки вченого «Книга для вченого» 31 травня 2023

Почуття європейської єдності формують у студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

День Європи – щорічне свято миру і єдності в країнах Європейського союзу. В Україні щорічно цей день святкують у третю суботу травня, починаючи з 2003 року. У 2019 це – 18 травня. Прикметно, що Україна – єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається це свято. Цього дня традиційно відбувається багато різноманітних тематичних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття європейської єдності формують у студентів викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 травня 2019