Н У Х Т

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

11 листопада 2021

Про освітню програму «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» старшокурсникам Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

Для майбутніх випускників навчального комплексу НУХТ актуальним є питання вибору майбутнього професійного шляху та у якому закладі вищої освіти продовжити навчання. Від того, наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежить їх шлях до поставленої мети. Тому, сьогодні дуже важливо мати детальну інформацію про майбутню спеціальність.

Для інформування здобувачів освіти старших курсів щодо подальших перспектив, 9 листопада 2021 р. у режимі відеоконференції відбулася зустріч викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. Гулого І.С. із майбутніми випускниками спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» і викладачами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ.

Гарант освітньої програми «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв», доцент Роман Якобчук детально розповів про неї, можливості працевлаштування за фахом та умови вступу до університету після завершення навчання у коледжі. Завідувач кафедри, професор Микола Якимчук поділився інформацією про здобутки кафедри, її викладацький склад та особливості дуальної форми навчання здобувачів. Професор Валерій Мирончук зауважив, що заснування університету почалося саме з технічних класів у Смілі, а також пригадав видатних людей і учених-випускників Смілянського технологічного фахового коледжу.

Зустріч була плідною та конструктивною, здобувачі активно цікавилися умовами вступу та навчання на освітній програмі «Інжиніринг харчових та мікробіологічних виробництв» у НУХТ. Вони висловили побажання і надалі проводити такі зустрічі для отримання актуальної інформації про вступ для навчання за цією освітньою програмою.

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування сподіваються, що таке спілкування матиме вплив на вибір випускниками майбутньої професії, і вони приєднаються до здобувачів освіти НУХТ.

Опублікований: 11-11-2021
Читайте також:
Особливості організації змішаного та дистанційного навчання

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася інструктивно-методична нарада, де одним із основних питань була організація змішаного та дистанційного навчання. Заступник директора Олеся Стахів детально зупинилася на особливостях такого навчання, зокрема синхронному та асинхронному режимі, на алг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації змішаного та дистанційного навчання 30 вересня 2020

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні

17 травня 2018 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася ІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України». З вітальним словом до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи НУХТ, д.т.н., професор Олександр Шевченко та дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу обговорили перспективи розвитку еногастрономічного туризму в Україні 18 травня 2018

Civic University, дуальна освіта та прикладна наука – ключові теми тренінгу для академічних менеджерів

Команда університету продовжує навчання за Програмою професійного розвитку академічних менеджерів, яка реалізується за ініціативи Міністерства освіти і науки України, Британської Ради та Світового банку в рамках проєкту «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів», й взяла участь у тренінгу (3-5 сесія) у межах Модуля 1 «Роль університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Civic University, дуальна освіта та прикладна наука – ключові теми тренінгу для академічних менеджерів 15 квітня 2025

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень

Здобувачі освіти і викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій у липні та серпні 2024 року представили свої здобутки на XII Міжнародній науково-практичній конференції «CURRENT CHALLENGES OF SCIENCE AND EDUCATION», що відбулася 29-31 липня у Берліні (Німеччина) та XI Міжнародній науково-практичній конференції «INNOVATIVE DEVELOPMENT ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і влітку активно апробують результати своїх наукових досліджень 08 серпня 2024