Н У Х Т

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

31 травня 2021

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатрів України. Конференція була присвячена 90-річчю від дня народження видатного вченого у галузі геродієтики, професора Юрія Григорова.

На конференції розглядали питання впливу харчування на здоров’я людей різних вікових груп і шляхи досягнення довголіття. Зокрема була означена важлива роль харчування у подовженні життя людини. 

У доповіді «Медико-біологічні властивості інноваційного безалкогольного ферментованого напою комбуча» професор Віталій Прибильський окреслив переваги безалкогольних ферментованих напоїв над напоями купажування та навів результати медико-біологічних досліджень нового ферментованого напою, проведених у клінічних умовах. 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 листопада 2023 року відбувся успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» асистенткою кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Різник. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технології хліба з вівсяного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 листопада 2023

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами

25 жовтня 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з керівницею відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Оленою Азєєвою і фахівчинею по роботі з молоддю Мариною Шептицькою. Спікерки ознайомили здобувачів із історією розвитку компанії МХП ‒ вертикально-інтегро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч фахівців з професійного навчання МХП зі здобувачами-айчарами 27 жовтня 2022

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна»

Компанією «Syngenta Україна» був оголошений конкурс проектних робіт щодо вирощування та популяризації високоолеїнового соняшнику для студентів і аспірантів. За рішенням конкурсної комісії компанії «Syngenta Україна» магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Микола Єрмаков, як автор однієї з найкращих робіт був запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів – переможець конкурсу проектних робіт компанії «Syngenta Україна» 31 травня 2018

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася відкрита лекція «Холодильне устаткування для складських приміщень закладів ресторанного господарства» доцента В’ячеслава Губені для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». На заняття з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» завітали колеги, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи вивчають устаткування для підприємств харчування 22 жовтня 2018