Н У Х Т

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

31 травня 2021

Властивості інноваційних безалкогольних ферментованих напоїв досліджує професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатрів України. Конференція була присвячена 90-річчю від дня народження видатного вченого у галузі геродієтики, професора Юрія Григорова.

На конференції розглядали питання впливу харчування на здоров’я людей різних вікових груп і шляхи досягнення довголіття. Зокрема була означена важлива роль харчування у подовженні життя людини. 

У доповіді «Медико-біологічні властивості інноваційного безалкогольного ферментованого напою комбуча» професор Віталій Прибильський окреслив переваги безалкогольних ферментованих напоїв над напоями купажування та навів результати медико-біологічних досліджень нового ферментованого напою, проведених у клінічних умовах. 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу

16 січня 2020 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із профорієнтаційною метою завітали випускники 2019 року Антон Турчин, Іван Дудко та Роман Майборода, які зараз навчаються на III курсі нашого університету за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» на кафедрі технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли розповідають студенти: вичерпно про НУХТ для четвертокурсників Сумського коледжу 18 січня 2020

Кейси вступника для школярів м. Боярки

12 квітня 2024 року відповідальний за профорієнтаційну роботу Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігор Страшинський продовжив профорієнтаційний марафон школами Київщини. Представник університету за сприяння директорки загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейси вступника для школярів м. Боярки 15 квітня 2024

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління обговорили традиції святкування Halloween із гостем зі США

31 жовтня святкується одне з наймістичніших свят у світі – Halloween. Воно бере початок із вірувань стародавніх кельтів, які проживали на території сучасної Ірландії та Шотландії. Свято набуло неабиякої популярності серед сучасної молоді США та Великобританії. Наслідуючи традиції англомовних країн, викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнаро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління обговорили традиції святкування Halloween із гостем зі США 30 жовтня 2018