Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський узяв участь у роботі науково-практичної конференції «Здоров’я, харчування, довголіття», організованої Національною академією медичних наук України, ДУ «Інститут геронтології імені Д. Ф. Чеботарьова НАМН України», Науковим медичним товариством геронтологів і геріатрів України. Конференція була присвячена 90-річчю від дня народження видатного вченого у галузі геродієтики, професора Юрія Григорова.
На конференції розглядали питання впливу харчування на здоров’я людей різних вікових груп і шляхи досягнення довголіття. Зокрема була означена важлива роль харчування у подовженні життя людини.
У доповіді «Медико-біологічні властивості інноваційного безалкогольного ферментованого напою комбуча» професор Віталій Прибильський окреслив переваги безалкогольних ферментованих напоїв над напоями купажування та навів результати медико-біологічних досліджень нового ферментованого напою, проведених у клінічних умовах.