Н У Х Т

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 грудня 2023

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Технології харчових концентартів» для здобувачів вищої освіти третього року навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми 181 «Харчові технології». Тема лекції – «Виробництво вівсяних дієтичних продуктів».

На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та викладачі кафедри.

Людмила Махинько представила інформацію про хімічний склад, поживну та харчову цінність вівса як сировини, особливості хімічного складу продуктів його перероблення. Лекторка розповіла про асортимент вівсяних дієтичних продуктів, технологію їх виготовлення, призначення технологічних операцій та параметри, пояснила принцип роботи основного обладнання. Особливу увагу викладачка звернула на сучасний асортимент різноманітних продуктів із додаванням вівсяних пластівців, які популярні серед українців та які виробляють українські компанії.

Лекція була прочитана на високому методичному рівні та супроводжувалася інформативною мультимедійною презентацією. Лекторка активно залучала здобувачів до дискусії, наводила практичні приклади. Інформація, представлена під час лекційного заняття стане у пригоді здобувачам освіти під час виконання курсової роботи та у майбутній професійній діяльності.

Опублікований: 06-12-2023
Читайте також:
Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar

За даними чергового випуску Webometrics 2024 року наш університет став 9-м серед закладів вищої освіти Києва, 23-м в Україні і 2303-м у світі у рейтингу Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar Profiles за критерієм кількості цитувань інституційних профілів у Google Scholar із показником 53 180 цитувань (для порівнян...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – дев’ятий серед столичних вишів за цитуванням у Google Scholar 20 серпня 2024

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців

16-17 травня 2024 року професорка кафедри готельно-ресторанної справи, докторка технічних наук Тетяна Сильчук взяла участь у роботі ХIII Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» Одеського національного технологічного університету (ОНАХТ). Під час роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжуніверситетська співпраця кафедри готельно-ресторанної справи для підвищення якості підготовки фахівців 20 травня 2024