Н У Х Т

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

16 january 2024

Запрошуємо до участі у 90-ій Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Запрошуємо молодь до участі у 90-тій Ювілейній Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка відбудеться в нашому університеті 11-12 квітня 2024 року!

Робота конференції проходитиме в секціях, тематика яких охоплює більшість напрямів харчової науки.

Секції з робочою мовою англійською:

1. Харчові технології
2. Хімія та хімічні технології
3. Процеси та обладнання харчових виробництв
4. Енергетика і енергоменеджмент
5. Інтелектуальні системи контролю
6. Економіка і управління
7. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес

Секції та підсекції з англійською та українською робочими мовами:

1. Харчові технології та інженерія
1.1. Технологія функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів
1.2. Експертиза харчових продуктів
1.3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
1.4. Технологія переробки зерна
1.5. Технологія цукру, полісахаридів і підготовки води
1.6. Технологія продуктів бродіння і виноробства
1.7. Технологія консервування
1.8. Технології м’яса, молока, олії та жирів
1.9. Технологія парфумерно-косметичних виробів
1.10. Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
1.11. Інжиніринг пакувальних та поліграфічних виробництв
1.12. Мехатроніка і пакувальна техніка
1.13. Процеси і апарати харчових виробництв
1.14. Фізико-математичні і хімічні основи технологічних процесів
1.15. Енерго- і ресурсоощадні технології
1.16. Енергетичне обладнання, системи тепло і електропостачання промислових підприємств
1.17. Прикладна, теоретична механіка та інженерна графіка
1.18. Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
1.19. Інформаційні технології
2. Біотехнології та біоінженерія
3. Екологія і сталий розвиток
4. Хімія і хімічна технологія
5. Економіка і управління
5.1. Економічна теорія
5.2. Сучасні методи управління підприємством
5.3. Економіка підприємств харчової промисловості
5.4. Управління персоналом та економіка праці
5.5. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
5.6. Маркетинг
5.7. Міжнародна економіка
5.8. Економіко-правове забезпечення бізнесу
5.9. Облік, аудит і аналіз на підприємствах
5.10.Фінанси
6. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес
6.1. Організація готельного та туристичного обслуговування
6.2. Готельно-ресторанна справа
6.3. Технологія ресторанної продукції
7. Гуманітарні науки
7.1. Українознавство
7.2. Філософія і соціально-політичні науки
7.3. Іноземні мови

Більше інформації на сайті Конференції: https://conference.nuft.edu.ua/young/index_ua.html

Published on: 16-01-2024
Read also:
Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій

21 вересня в рамках спеціалізованих виставок, що працювали у ВЦ «АККО Інтернешнл» відбулась Х Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Модератором конференції, яка в цьому році проводилась у змішаному форматі, був завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор ...

READ YOURSELF

Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій 22 september 2023

Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора

11 листопада 2020 року у навчально-науковому комплексі нашого університету відбулися вибори ректора. З 9-ї ранку викладачі, співробітники та здобувачі освіти університету і 13 відокремлених структурних підрозділів – 11 фахових коледжів і 2 інститутів післядипломної освіти могли зробити свій вибір між чотирма кандидатами, що виявили бажання взяти у...

READ YOURSELF

Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора 11 november 2020

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону

20 листопада на платформі Міжнародного форуму для сталого розвитку бізнесу відбулося спільне засідання Комітету підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при Торгово-промисловій палаті України, громадської ради Мінекоенерго, експертів та аудиторів. Це була дуже динамічна та цікава дискусія щодо законопроекту «Про засади монітори...

READ YOURSELF

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону 22 november 2019

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 вересня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціаль...

READ YOURSELF

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти 21 october 2019