Н У Х Т

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ

11 november 2024

Звичайні робочі будні пакувальників і поліграфістів НУХТ

Минулий тиждень став плідним для наших пакувальників і поліграфістів.

Здобувачка Тетяна Піскурська перемогла у конкурсі наукових робіт із актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан 2024». У цей же час її наукова керівниця, доцентка Наталія Кулик презентувала наш університет на двох важливих подіях.

Перша подія – конференція «Пакувальна індустрія 2024», яка працювала у місті-герої Бучі. Тематика заходу – пакувальна індустрія України у воєнний час, інформаційне забезпечення пакувальної індустрії, тренди інноваційної сталої упаковки, екологічні проєкти у територіальних громадах, вторинна пакувальна сировина, полімерна упаковка, паперове пакування, тенденції цифрового виготовлення та оздоблення етикеток, відходи упаковки очима дизайнерів та інші актуальні питання, які, до речі, вже вивчаються студентами нашого кніверситету.

Прозвучали актуальні доповіді пакувальників з України, Австрії, Бразилії, Латвії та Великобританії. Приємно було чути привітання від світових об’єднань пакувальників, Організації об'єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO) і представників територіальних громад.

Наша ж викладачка розповіла пакувальному товариству про підготовку фахівців у галузі пакування, поліграфії та дизайну упаковки, де НУХТ є лідером.

Друга подія – 15 Міжнародна конференція «Інноваційні технології з’єднання новітніх матеріалів», яку організовують наші партнери – Політехнічний університет Тімішоари разом із Дослідницьким інститутом зварювання і випробовування матеріалів (Тімішоара, Румунія).

Наталія Кулик зробила доповідь про виготовлення та тестування полімерної упаковки із додаванням вторинної сировини. Ця робота проводиться командою наших пакувальників-викладачів і студентів протягом кількох років, а значна частина досліджень була зроблена магістранткою Марією Аліпатовою під час річного стажування в Іспанії на підприємстві хімічної компанії DOW.

Такими є звичайні робочі будні нашого університету: разом зі здобувачами освіти робимо корисну і приємну справу – підтримуємо один одного, створюємо інновації, готуємося стати добрими фахівцями та підкорювати світ!

Published on: 11-11-2024
Read also:
Практичне заняття по робототехніці

Кілька тижнів тому кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління отримала для використання в навчальному процесі робототехнічний комплекс ABB IRB1200. Завдяки партнерам кафедри, компаніям «АВВ» і «ЛБЮ-тех» здобувачі освіти мають можливість вивчати робототехніку не лише в теорії, а й на практиці. Зокрема, старший викладач Рома...

READ YOURSELF

Практичне заняття по робототехніці 23 october 2020

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

READ YOURSELF

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 november 2022

Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету

8 квітня університет знову приймав гостей. Цього дня до нашого вишу завітали майбутні вступники та їх батьки і вчителі. Формат квітневого Дня відкритих дверей НУХТ обрали змішаний – всіх, хто мав можливість приїхати до університету, гостинно зустрічали спочатку у центральному холі на виставці навчально-наукових підрозділів, а далі запрошували на ек...

READ YOURSELF

Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету 08 april 2023

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів. Конференція з міжнародною участю працювала в змішаному форматі та об’єднала понад трьохсот учасників із різних регіонів України...

READ YOURSELF

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» 29 may 2023