Н У Х Т

Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених

05 may 2022

Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених

У межах Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка, нагадаємо, цьогоріч збирає в нашому університеті наукову молодь уже у 88-ме, традиційно працює секція «Гуманітарні науки».

Щороку під керівництвом викладачів кафедри гуманітарних дисциплін здобувачі освіти різних факультетів та інститутів НУХТ представляють у цій секції свої доповіді на найрізноманітніші теми.

Попри військову агресію проти нашої країни цей рік не став виключенням, і у секції «Гуманітарні науки» маємо цікаві різнопланові стендові доповіді – від дослідження історії, ландшафтних композицій та пам’яток архітектури дендропарку «Олександрія» у Білій Церкві до визначення психології успішності технолога харчової промисловості та аналізу ефективності психологічних прийомів для створення рекламних повідомлень у соціальних мережах тощо.

Постерна сесія секції працюватиме ще протягом травня. Усі охочі встигають долучитися до презентації своїх власних досліджень та обговорення представлених доповідей.

Найкращі доповіді будуть відзначені дипломами оргкомітету.   

Published on: 05-05-2022
Read also:
Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі»

18 вересня наукова програма спеціалізованих виставок «Індпродмаш» і «Упаковка» продовжилася V Міжнародною спеціалізованою науково-практичною конференцією «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі», організованою нашим університетом спільно з Інститутом продовольчих ресурсів HAAH України та виставковою компанією «АКК...

READ YOURSELF

Відбулася V Міжнародна конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі» 19 september 2024

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ

Викладачі університету продовжують надавати роз'яснення глядачам популярних телевізійних і Інтернет-проєктів. Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, к.т.н. Олексій Пилипенко взяв участь у програмі доктора Комаровського «Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу. Розбираємося разом із експертом». Говорили про норми температури та ...

READ YOURSELF

Вентиляція приміщень в «епоху» коронавірусу – експертом для аудиторії доктора Комаровського виступив доцент НУХТ 18 december 2020

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

READ YOURSELF

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 november 2021

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані

Цього місяця світові лідери зібралися в Ташкенті (Узбекистан) на 11-му Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів, організованому Міжнародною фінансовою корпорацією IFC. Фокус форуму був зосереджений на зменшення втрат і відходів, збагачення харчових продуктів. Питання продовольчої безпеки в Центральній Азії обговорювали 180 учасників із 20 ...

READ YOURSELF

Представниці НУХТ на Міжнародному форумі з безпеки харчових продуктів в Узбекистані 27 may 2024