Н У Х Т

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

19 april 2019

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур.

Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової; дисертаційна робота Любові Мазур «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелли Дорохович.

Офіційні опоненти – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іоргачова, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Майя Артамонова, кандидат технічних наук, доцент, керівник відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем, практичну цінність і високий рівень проведених досліджень.

За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо молодих науковців!

Published on: 19-04-2019
Read also:
НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів

22 серпня завершився основний етап цьогорічної вступної кампанії – подання електронних заяв. Інформаційний портал OSVITA.UA склав ТОП-100 найпопулярніших вишів серед цьогорічних вступників на освітній ступень «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Надзвичайно приємно, що серед лідерів по кількості заяв від цієї категорії вступник...

READ YOURSELF

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів 27 august 2020

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

READ YOURSELF

Лекція від стейкхолдера для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 october 2020

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»

11 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Цього року участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. За результатами першого туру конкурсу до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Засідання секцій...

READ YOURSELF

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології» 16 april 2024