Н У Х Т

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

19 квітня 2019

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур.

Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Камбулової; дисертаційна робота Любові Мазур «Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пористої структури» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелли Дорохович.

Офіційні опоненти – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іоргачова, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Майя Артамонова, кандидат технічних наук, доцент, керівник відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем, практичну цінність і високий рівень проведених досліджень.

За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.

Вітаємо молодих науковців!

Опублікований: 19-04-2019
Читайте також:
Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

За ініціативи професорки кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої та гарантки міждисциплінарної магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксани Топчій для здобувачів програми в рамках вивчення дисципліни «Формування бізнес-моделі компанії та управління» відбулася гостьова лекція-практикум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики 14 березня 2024

Педагогічну майстерність високого ґатунку демонструють наші викладачі

Доцент кафедри фізики та професійної безпеки Михайло Лазаренко у межах навчальної дисципліни «Фізика» прочитав відкриту лекцію на тему «Магнітне поле та його характеристика» для першокурсників-бакалаврів денної форми здобуття освіти спеціальності 101 «Екологія», освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент». Викладачу вдалося змістовно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічну майстерність високого ґатунку демонструють наші викладачі 11 квітня 2025

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ на відділенні харчових технологій відбувся конкурс на звання кращого технолога серед випускних груп 041 та 042 спеціальності «Виробництво харчової продукції». У І етапі конкурсу – виконання тестових завдань на комп’ютері – взяли участь студенти 041 групи – Аліна Луценко, Анастасія Федоро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращого технолога серед випускних груп визначили у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 грудня 2018

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки… 08 листопада 2019