21 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.
Екзаменаційна комісія у складі: керівниці навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької, завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н. Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової заслухала роботи щодо розроблення, впровадження та удосконалення існуючих технологій продукції для закладів ресторанного господарства, у т.ч. спеціалізованих.
Члени комісії привітали здобувачів Анастасію Воробйову (керівниця – к.т.н., доцентка Ірина Корецька), Анну Романову і Надію Гадяк (керівниця – д.т.н., професорка Олександра Нєміріч), Аліну Кравчук і Жанну Штейман (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Павлюченко) та Назара Джурляка (керівниця – к.т.н., доцентка Віра Зуйко) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції бажає випускникам удачі та здійснення мрій!