Н У Х Т

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

22 лютого 2022

Захищаються магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

21 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія у складі: керівниці навчального центру Рейкарц Хотел Груп, к.т.н. Ірини Магалецької, завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., професорки Олександри Нєміріч, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, д.т.н., доцента Олега Кузьміна, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н. Людмили Дейниченко, асистентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ганни Березової заслухала роботи щодо розроблення, впровадження та удосконалення існуючих технологій продукції для закладів ресторанного господарства, у т.ч. спеціалізованих.

Члени комісії привітали здобувачів Анастасію Воробйову (керівниця – к.т.н., доцентка Ірина Корецька), Анну Романову і Надію Гадяк (керівниця – д.т.н., професорка Олександра Нєміріч), Аліну Кравчук і  Жанну Штейман (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Павлюченко) та Назара Джурляка (керівниця – к.т.н., доцентка Віра Зуйко) із успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт та отриманням освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві».

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції бажає випускникам удачі та здійснення мрій! 

Опублікований: 22-02-2022
Читайте також:
Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 січня 2024

Сплануй майбутнє сьогодні!

28-29 квітня 2023 року університет взяв участь у Міжнародній спеціалізованій онлайн-виставці «Освіта та кар’єра». Організатор виставки – ВГО «Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Виставка об’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сплануй майбутнє сьогодні! 01 травня 2023

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях». Одним із вдалих прикладів таких проектів є квес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом 30 листопада 2018

Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями

10 липня виповнюється 100 років від дня народження Джеймса Олдріджа (1918-2015), англійського письменника, журналіста і громадського діяча, одного з видних майстрів англійського соціального роману. У центрі його уваги – людина з її пошуками свободи і щастя. Протягом усього творчого шляху Джеймс Олдрідж послідовно і мужньо боровся за мир у всьому с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-технічна бібліотека університету продовжує знайомити з видатними особистостями 10 липня 2018