Н У Х Т

Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених

05 травня 2022

Різноманіття наукових інтересів доповідачів – родзинка секції «Гуманітарні науки» наукової конференції молодих учених

У межах Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка, нагадаємо, цьогоріч збирає в нашому університеті наукову молодь уже у 88-ме, традиційно працює секція «Гуманітарні науки».

Щороку під керівництвом викладачів кафедри гуманітарних дисциплін здобувачі освіти різних факультетів та інститутів НУХТ представляють у цій секції свої доповіді на найрізноманітніші теми.

Попри військову агресію проти нашої країни цей рік не став виключенням, і у секції «Гуманітарні науки» маємо цікаві різнопланові стендові доповіді – від дослідження історії, ландшафтних композицій та пам’яток архітектури дендропарку «Олександрія» у Білій Церкві до визначення психології успішності технолога харчової промисловості та аналізу ефективності психологічних прийомів для створення рекламних повідомлень у соціальних мережах тощо.

Постерна сесія секції працюватиме ще протягом травня. Усі охочі встигають долучитися до презентації своїх власних досліджень та обговорення представлених доповідей.

Найкращі доповіді будуть відзначені дипломами оргкомітету.   

Опублікований: 05-05-2022
Читайте також:
Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 вересня 2022

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тяжка втрата 02 грудня 2020

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Закінчився 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України в.о. завідувача кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професора Ірини Антоненко. Під час навчання розглядалися нагальні сучасні теми, пов’язані з освітою, взаємостосунками «викладач-студент», зокрема: «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно працюють над підвищенням фахової кваліфікації викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 жовтня 2019