Н У Х Т

Запрошення на День відкритих дверей НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування

05 жовтня 2018

Запрошення на День відкритих дверей НУХТ від кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Бажаєте опановувати технічні або економічні спеціальності? Цікавитесь технологією виробництва харчових продуктів, хімією, здоровим харчуванням? Бажаєте захищати навколишнє середовище? Вам до нас! Ласкаво просимо до Національного університету харчових технологій», – такими словами звернулася до десятикласників спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням економіки і права м. Ірпінь доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк. Незважаючи на побоювання учителів, що школярі вже втомилися від реклами навчальних закладів, вони зацікавилися університетом, задавали різні питання про перспективи, які він надає студентам. Сподіваємось, що можливість відвідати екскурсії та побачити на власні очі «секрети», що приховують лабораторії університету, залучить майбутніх вступників відвідати День відкритих дверей НУХТ.

А старший викладач кафедри Олена Сподинюк відвідала Слов’янську гімназію.

Відбулося знайомство із заступником директора з інформаційного забезпечення та навчально-виховної роботи, куратором 9-11 класів Тетяною Прудніковою.

У гімназії три 10-х і три 11-х класи. Під час зустрічі з учнями 10-11-х класів, Олена Сподинюк розповіла про НУХТ, інститути, факультети, спеціальності та спеціалізації університету, запросила учнів випускних класів та їх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться в університеті завтра.

Викладач акцентувала увагу учнів, що на Дні відкритих дверей вони матимуть можливість познайомитися з історією та сьогоденням, освітньою діяльністю університету, поспілкуватися з керівництвом - першим проректором, директорами інститутів, деканами факультетів, а також із викладачами та студентами старших курсів, дізнатися про нові правила прийому на навчання у відповідального секретаря приймальної комісії, оглянути лекційні аудиторії, навчальні лабораторії та комп’ютерні класи, а також отримати відповіді на всі свої запитання. Учням та їх батькам продемонструють фільм про НУХТ, проведуть екскурсії по кафедрах факультетів та інститутів. Викладач також розповіла учням  про систему доуніверситетської підготовки, її пріоритети, роботу підготовчого відділення НУХТ. 

Опублікований: 05-10-2018
Читайте також:
Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри

У рамках тісної співпраці кафедри готельно-ресторанної справи з ліцеєм № 59 міста Києва за ініціативи професорки кафедри Тетяни Сильчук ліцеїсти відвідали Фестиваль кар’єри, що розгорнувся на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Одним із яскравих прикладів спільної взаємодії освіти та бізнесу стала презентація від мережі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний профорієнтаційний івент кафедри готельно-ресторанної справи у рамках Фестивалю кар’єри 29 травня 2025

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка. Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи 17 травня 2018