Н У Х Т

Успішне випробовування Державним комплексним кваліфікаційним іспитом

30 січня 2018

Успішне випробовування Державним  комплексним кваліфікаційним іспитом

Протягом останніх днів січня в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали державні  комплексні кваліфікаційні іспити студенти спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса».

Державні кваліфікаційні комісії очолили завідувач виробництва їдальні ВАТ «Полтавський турбомеханічний завод» Валентина Рак, головний технолог ВАТ «Полтавахолод» Римма Бараненко і начальник ковбасного цеху  ТОВ фірма «Заря» Тетяна Лисенко.

Студенти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст». При виконанні екзаменаційних завдань вони продемонстрували гарні знання, здобуті за період навчання, що стануть основою для їх подальшої  роботи.

Голови ДЕК відзначили високий рівень підготовки студентів із фахових дисциплін та висловили надію бачити найкращих студентів своїми майбутніми колегами.

Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів з успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 30-01-2018
Читайте також:
Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 липня 2021

Наші науковці можуть позмагатися за участь у InvestForum-2018 у Німеччині

МОН запрошує виші та наукові установи долучитися до Innovation-2018, у межах якого пройде Конкурс інноваційних стартапів. Він відбудеться 27 серпня 2018 року в КНУ імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60). Для участі в конкурсі потрібно зареєструватися на сайті «Innovation-2018» та завантажити презентацію про розробку англійською мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці можуть позмагатися за участь у InvestForum-2018 у Німеччині 03 серпня 2018

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах

На кафедрі технології оздоровчих продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ завершилися захисти кваліфікаційних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н Галина Сімахіна. До складу комісії та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр продуктів оздоровчої дії запропонували здобувачі-четвертокурсники у своїх кваліфікаційних роботах 24 червня 2021

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters

Викладачі університету долучилися до вебінару «Забезпечення якості онлайн-освіти», організованого Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти спільно з глобальною організацією із забезпечення якості Quality Matters (QM). Спікерки з QM надали поради з дизайну та структури онлайн-занять, розповіли про шляхи залучення здобувачів освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Забезпечення якості онлайн-освіти: поради від фахівців Quality Matters 02 травня 2023