Протягом останніх днів січня в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету складали державні комплексні кваліфікаційні іспити студенти спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса».
Державні кваліфікаційні комісії очолили завідувач виробництва їдальні ВАТ «Полтавський турбомеханічний завод» Валентина Рак, головний технолог ВАТ «Полтавахолод» Римма Бараненко і начальник ковбасного цеху ТОВ фірма «Заря» Тетяна Лисенко.
Студенти відповідально підійшли до складання іспиту і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст». При виконанні екзаменаційних завдань вони продемонстрували гарні знання, здобуті за період навчання, що стануть основою для їх подальшої роботи.
Голови ДЕК відзначили високий рівень підготовки студентів із фахових дисциплін та висловили надію бачити найкращих студентів своїми майбутніми колегами.
Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів з успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.