На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася відкрита лекція «Конструювання технологічного обладнання з дотриманням гігієнічних вимог» доцента кафедри Дмитра Люльки з навчальної дисципліни «Інженерія безпеки» для студентів 4-го курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Лектор із використанням мультимедійних технологій висвітлив ряд важливих питань щодо основних гігієнічних вимог, правил і рекомендацій для розроблення окремих елементів, вузлів і технологічного обладнання харчової та переробної промисловості в цілому.
Лекція була цікавою і пізнавальною для студентів, а колеги та фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко відзначили високий науково-методичний рівень лектора, актуальність матеріалу та доступність його викладення і побажали наснаги у професійній діяльності.