Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед студентів нашого університету вже стало доброю традицією, яку і цього року підтримали 40 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету біотехнології та екологічного контролю. Незважаючи на чудову весняну погоду за вікном та бурхливе, насичене усілякими навчальними завданнями студентське життя, 26 лютого юні хіміки вступили у чесну боротьбу за призові місця та вихід у наступний етап Всеукраїнської хімічної студентської олімпіади. Дуже приємно було бачити «старожилів» – минулорічних переможців і призерів міжуніверситетського етапу! Також організатори були раді зацікавленості у змаганні першокурсників, які тільки почали опановувати всі тонкощі хімії!
Але боротьба – є боротьба! Всі студенти на рівних вирішували складні завдання, яке підготувало прискіпливе журі у складі доцентів кафедри харчової хімії Наталії Сімурової, Віри Іщенко та Веніаміна Фоменка. У результаті запеклого інтелектуального двобою перемогу вибороло нове покоління майбутніх біотехнологів! Але й досвідчені «олімпійці» не здали свої позиції:
І місце – Анастасія Охмакевич (група БТ-1-1)
ІІ місце – Євген Гук (група БТ-3-1)
ІІІ місце – Олександр Кармашов (група ННІХТ-2-2) та Анастасія Лобода (група БТ-1-1).
Вітаємо призерів і бажаємо величезного наукового натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог вже на всеукраїнському рівні!