Н У Х Т

Змагання знавців хімічної науки

27 лютого 2020

Змагання знавців хімічної науки

Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед студентів нашого університету вже стало доброю традицією, яку і цього року підтримали 40 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету біотехнології та екологічного контролю. Незважаючи на чудову весняну погоду за вікном та бурхливе, насичене усілякими навчальними завданнями студентське життя, 26 лютого юні хіміки вступили у чесну боротьбу за призові місця та вихід у наступний етап Всеукраїнської хімічної студентської олімпіади. Дуже приємно було бачити «старожилів» – минулорічних переможців і призерів міжуніверситетського етапу! Також організатори були раді зацікавленості у змаганні першокурсників, які тільки почали опановувати всі тонкощі хімії!

Але боротьба – є боротьба! Всі студенти на рівних вирішували складні завдання, яке підготувало прискіпливе журі у складі доцентів кафедри харчової хімії Наталії Сімурової, Віри Іщенко та Веніаміна Фоменка. У результаті запеклого інтелектуального двобою перемогу вибороло нове покоління майбутніх біотехнологів! Але й досвідчені «олімпійці» не здали свої позиції:

І місце – Анастасія Охмакевич (група БТ-1-1)

ІІ місце – Євген Гук (група БТ-3-1)

ІІІ місце – Олександр Кармашов (група ННІХТ-2-2) та Анастасія Лобода (група БТ-1-1).

Вітаємо призерів і бажаємо величезного наукового натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог вже на всеукраїнському рівні! 

Опублікований: 27-02-2020
Читайте також:
Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту

18 жовтня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ у рамках декади технологічних дисциплін відбувся відкритий захід «Мистецтво сучасного десерту». Участь у заході взяли студенти другого курсу відділення харчових технологій. Його метою було ознайомлення студентів із традиційними десертами країн світу, історією їх виникнення, виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ опановували мистецтво сучасного десерту 19 жовтня 2018

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців

Окремі заходи VII Національного форуму «Бізнес і Університети: Future of Work» відвідали разом із доцентом кафедри маркетингу Вікторією Стеценко здобувачі третього курсу освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Студенти мали можливість поринути в гострі дискусії представників бізнесу, вищих навчальних закладів та експерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення світогляду та професійний розвиток студентів-підприємців 15 листопада 2019

Венеціанський карнавал: здобувачі «прокачують» свою англійську у movie club

Чи знаєте ви, що тиждень перед християнським великим постом є особливим в європейських країнах? Десь печуть млинці або варять вареники, десь у «жирний четвер» їдять пончики, а Венеція славиться своїм карнавалом, подивитися який приїжджають люди з різних частин світу. З давніх часів – починаючи з XVI століття – венеційці мали особливий час, коли, з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Венеціанський карнавал: здобувачі «прокачують» свою англійську у movie club 07 березня 2023

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ

4 і 6 грудня 2024 року викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до міжнародного семінару «NICHE TOURISM», організованого кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету спільно з La Fondation pour la Formation Hôtelière (Швейца...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід для освітніх і професійних перспектив у царині розвитку нішевого туризму переймали викладачі НУХТ 11 грудня 2024