Н У Х Т

Змагання знавців хімічної науки

27 лютого 2020

Змагання знавців хімічної науки

Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед студентів нашого університету вже стало доброю традицією, яку і цього року підтримали 40 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету біотехнології та екологічного контролю. Незважаючи на чудову весняну погоду за вікном та бурхливе, насичене усілякими навчальними завданнями студентське життя, 26 лютого юні хіміки вступили у чесну боротьбу за призові місця та вихід у наступний етап Всеукраїнської хімічної студентської олімпіади. Дуже приємно було бачити «старожилів» – минулорічних переможців і призерів міжуніверситетського етапу! Також організатори були раді зацікавленості у змаганні першокурсників, які тільки почали опановувати всі тонкощі хімії!

Але боротьба – є боротьба! Всі студенти на рівних вирішували складні завдання, яке підготувало прискіпливе журі у складі доцентів кафедри харчової хімії Наталії Сімурової, Віри Іщенко та Веніаміна Фоменка. У результаті запеклого інтелектуального двобою перемогу вибороло нове покоління майбутніх біотехнологів! Але й досвідчені «олімпійці» не здали свої позиції:

І місце – Анастасія Охмакевич (група БТ-1-1)

ІІ місце – Євген Гук (група БТ-3-1)

ІІІ місце – Олександр Кармашов (група ННІХТ-2-2) та Анастасія Лобода (група БТ-1-1).

Вітаємо призерів і бажаємо величезного наукового натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог вже на всеукраїнському рівні! 

Опублікований: 27-02-2020
Читайте також:
Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців

Протягом двох десятиріч Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ плідно співпрацює у сфері професійного розвитку спеціалістів олійно-жирової галузі з асоціацією «Укроліяпром», яка вже більше 20 років об’єднує більшість підприємств галузі і представляє їхні інтереси як на вітчизняному, так і на міжнародному ринку. Підприємства-члени асоціації п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична допомога у професійному розвитку спеціалістам олійно-жирової галузі від наших фахівців 30 липня 2019

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 12 жовтня 2020

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Заняття для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства – кав’ярні «Кава світу». Гостинно зустрічав наших студентів особисто власник, який поділився безцінними порадами щодо відкриття спеціалізованого закладу ресторанного господарства, розпові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як відкрити кав’ярню дізналися слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 13 листопада 2019

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності

5 вересня за ініціативи гарантки освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», професорки Тетяни Сильчук та в.о. завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран відбулася дружня онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання, які невдовзі розпочнуть виконання кваліфікацій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи розвиває культуру академічної доброчесності 08 вересня 2022