Н У Х Т

Освітня ініціатива кафедри маркетингу: як навчитися керувати власними фінансами

28 жовтня 2025

Освітня ініціатива кафедри маркетингу: як навчитися керувати власними фінансами

На кафедрі маркетингу відбувся тренінг «Навички фінансово грамотної людини», організований старшою викладачкою Іриною Ніколаєнко.

Зустріч мала на меті допомогти здобувачам освіти краще розібратися з тим, як поводитися з власними коштами, планувати витрати та приймати обдумані фінансові рішення у повсякденному житті.

До участі долучилися здобувачі освітньо-професійних програм «Маркетинг» (освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії»), «Реклама та зв’язки з громадськістю» і «Підприємництво та торгівля». Також у тренінгу взяли участь викладачі кафедри маркетингу, які активно долучалися до обговорення теми та ділилися власним досвідом і поглядами на фінансову культуру.

Серед запрошених гостей були здобувачі освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» Білоцерківського НАУ, а також їхні викладачі – представники кафедри фінансів, банківської справи та страхування.

Тренінг провела сертифікована тренерка Національного банку України, експертка з питань фінансової грамотності Лана Маркуця, яка має понад п’ятнадцять років досвіду розроблення авторських програм і проведення навчальних заходів.

Учасники зустрічі обговорювали, як ставити реальні фінансові цілі, формувати резервний фонд, планувати витрати та знаходити додаткові джерела доходу. Матеріал подавався просто і зрозуміло, з безліччю життєвих прикладів, тож розмова вийшла жвавою та відвертою.

Захід пройшов у теплій, дружній атмосфері. І здобувачі освіти, і викладачі відзначили, що тренінг був не лише корисним, а й мотивуючим – багато хто замислився над власними фінансовими звичками та зробив перші кроки до більш усвідомленого ставлення до грошей.

Опублікований: 28-10-2025
Читайте також:
Наші випускники – наша гордість!

Завжди дуже приємно бачити випускників, які навчалися у нашому університеті в різні роки. Викладачам приємно спілкуватися з ними, ділитися спогадами та, звичайно, власним досвідом. Кожного разу, коли вони відвідують свої навчальні підрозділи, їх педагоги наповнюються теплом, позитивом і гордістю за кожного зі своїх вихованців! Ось і до Кам’янець-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші випускники – наша гордість! 16 лютого 2021

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021