Н У Х Т

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

04 жовтня 2021

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.

 Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка Болгарія).

Стажування на базі готельних підприємств було організоване туристичною фірмою «TURAL C» відповідно до угоди про творчу науково-практичну співпрацю.

Наші науково-педагогічні працівниці ознайомилися з досвідом Республіки Болгарія щодо новітніх тенденцій в організації харчування та обслуговування туристів у різних типах засобів розміщення, сучасних підходів до проєктного моделювання готельних підприємств.

Це був неймовірний досвід нетворкінгу з міжнародною академічною спільнотою, роботодавцями, фахівцями-практиками, обміну досвідом, удосконалення професійних компетенцій, підвищення кваліфікації у міжнародному бізнес-середовищі готельних підприємств, опанування кращими європейськими практиками, які викладачки зможуть імплементувати в освітній процес.

Набуті знання та вміння доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська використають у викладанні освітніх компонент дисциплін «Ресторанна справа», «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Проходження закордонного стажування підтверджене сертифікатами міжнародного зразка.

Опублікований: 04-10-2021
Читайте також:
Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету студенти спеціальності 181 «Харчові технології» склали Державний комплексний екзамен. Директор коледжу Анатолій Палаш привітав випускників із відповідальною подією в їхньому житті. Голова Державної екзаменаційної комісії, завідувач виробництва їдальні ПАТ «Полтавський турбомеханічний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ 30 січня 2020

Блискуче склали кваліфікаційний іспит здобувачі освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І це блискуче підтвердили студенти групи 31-ТХ спеціальності «Харчові технології», які на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче склали кваліфікаційний іспит здобувачі освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ 10 лютого 2021

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Помилка в документі про освіту не завадить вступу

У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката. Відповідні листи МОН за підписом заступника міністра освіти і науки Вадима Карандія 12 липня 2019 року були розіслані у виші, місцеві органи управління осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Помилка в документі про освіту не завадить вступу 12 липня 2019