Н У Х Т

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

04 жовтня 2021

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.

 Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка Болгарія).

Стажування на базі готельних підприємств було організоване туристичною фірмою «TURAL C» відповідно до угоди про творчу науково-практичну співпрацю.

Наші науково-педагогічні працівниці ознайомилися з досвідом Республіки Болгарія щодо новітніх тенденцій в організації харчування та обслуговування туристів у різних типах засобів розміщення, сучасних підходів до проєктного моделювання готельних підприємств.

Це був неймовірний досвід нетворкінгу з міжнародною академічною спільнотою, роботодавцями, фахівцями-практиками, обміну досвідом, удосконалення професійних компетенцій, підвищення кваліфікації у міжнародному бізнес-середовищі готельних підприємств, опанування кращими європейськими практиками, які викладачки зможуть імплементувати в освітній процес.

Набуті знання та вміння доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська використають у викладанні освітніх компонент дисциплін «Ресторанна справа», «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Проходження закордонного стажування підтверджене сертифікатами міжнародного зразка.

Опублікований: 04-10-2021
Читайте також:
ІІ Зимова школа програмування завершила роботу у Волинському коледжі НУХТ

Завершила роботу ІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ під час зимових канікул. Мета школи – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення алгоритмів і складанні програм мовами високого рівня, підвищити рівень знань із предметів, які передбачають програмування та ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Зимова школа програмування завершила роботу у Волинському коледжі НУХТ 29 січня 2019

Конкурс фахової майстерності

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках методичної декади циклової комісії «Харчові технології» відбувся конкурс фахової майстерності в номінаціях «Паста» і «Холодні закуски», в якому взяли участь студенти ІІ та ІІІ курсів.Основні завдання конкурсу: стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, вияв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс фахової майстерності 21 листопада 2018

Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  відбувся семінар «Обґрунтування вибору технології червоних вин з винограду сортів західноєвропейської групи», присвячений дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Олени Циганкової «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» (науковий керівник - доцент Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над удосконаленням технологій столових вин працюють на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 16 травня 2018

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій»

Що таке навчання в університеті? Це – лекції, практичні, лабораторні, тобто набуття теоретичних і практичних знань. А що таке навчання на 4 курсі та ще і на 5-ій або 6-ій парі? Це – «вже трохи втомилися», «трохи нудно» і «бажаємо різноманіття». Але для студента-біотехнолога немає нічого неможливого! І навіть звичайні практичні роботи можна перетв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незвичайні звичайні практичні з «Природоохоронних біотехнологій» 14 листопада 2019