Н У Х Т

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

04 жовтня 2021

Закордонне стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи.

Науково-педагогічні працівники кафедри готельно-ресторанної справи прагнуть до безперервного навчання, підвищення кваліфікації та професійного розвитку.

 Тож викладачки кафедри, доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська пройшли закордонне стажування з 5 липня по 20 серпня 2021 р. із організацією виїзного модуля 13-20 серпня у м. Варна (Республіка Болгарія).

Стажування на базі готельних підприємств було організоване туристичною фірмою «TURAL C» відповідно до угоди про творчу науково-практичну співпрацю.

Наші науково-педагогічні працівниці ознайомилися з досвідом Республіки Болгарія щодо новітніх тенденцій в організації харчування та обслуговування туристів у різних типах засобів розміщення, сучасних підходів до проєктного моделювання готельних підприємств.

Це був неймовірний досвід нетворкінгу з міжнародною академічною спільнотою, роботодавцями, фахівцями-практиками, обміну досвідом, удосконалення професійних компетенцій, підвищення кваліфікації у міжнародному бізнес-середовищі готельних підприємств, опанування кращими європейськими практиками, які викладачки зможуть імплементувати в освітній процес.

Набуті знання та вміння доцентки Тетяна Іщенко та Олена Шидловська використають у викладанні освітніх компонент дисциплін «Ресторанна справа», «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Проходження закордонного стажування підтверджене сертифікатами міжнародного зразка.

Опублікований: 04-10-2021
Читайте також:
Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби

Напередодні великого релігійного свята Великодня здобувачі вищої освіти спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» традиційно вивчають технології великодніх виробів різних країн. Карантин цього року не став завадою для практичного з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин не став на заваді лабораторній роботі – печемо великодні вироби 21 квітня 2020

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre». На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE 26 квітня 2024

Про традиційні великодні страви англійською

Уже зовсім скоро прийде Великдень, і всі в очікуванні цього світлого та важливого свята. Кафедра іноземних мов професійного спрямування проводить різні заходи зі студентами, зокрема, розпис великодніх яєць і тематичні зустрічі. 24 квітня старші викладачі кафедри Людмила Юрчук і Лариса Яненко провели захід зі студентами Навчально-наукового інститут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиційні великодні страви англійською 26 квітня 2019

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018