Н У Х Т

На крок наблизилися до здорового способу життя третьокурсники спеціальності «Туризм»

02 березня 2020

На крок наблизилися до здорового способу життя третьокурсники спеціальності «Туризм»

В унікальний день 29 лютого засадам здорового харчування навчалися здобувачі третього курсу спеціальності «Туризм».

Для них авторка освітнього проєкту «Здорове харчування», укладачка безкоштовного онлайн-курсу для дорослих «4 кроки до здорового харчування» на платформі Prometheus Ольга Ільюхіна прочитала лекцію, під час якої здобувачі на крок наблизилися до здорового способу життя:  ознайомилися з українською тарілкою здорового харчування, дізналися про місцеві і сезонні продукти, які обов’язково повинні бути у щоденному раціоні, а також продукти, шкідливі для здоров’я.

Опублікований: 02-03-2020
Читайте також:
Дбай про своє здоров’я

1 грудня світ відзначає день боротьби зі СНІДом та толерантності до ВІЛ-позитивних людей. Безумовно, СНІД – це трагедія для всієї людської спільноти. Ми повинні з особливим співчуттям і підтримкою ставитися до людей з ВІЛ, адже найчастіше вони відчувають себе самотніми у боротьбі зі страшною недугою. Студенти-маркетологи першого курсу разом із ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дбай про своє здоров’я 01 грудня 2023

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0!

Ще одна команда здобувачів освіти нашого університету у числі переможців Всеукраїнських змагань хакатонів для студентів і випускників закладів вищої освіти України в межах освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри заводів» 4.0! Цього року організатор ігор, HR-агенція «UGEN» запросила до участі та підготовки технічних кейсів провідні підприємства України: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два перших місця – результат команди «НУХТ-ННІТІ» у Всеукраїнських змаганнях хакатонів «Ігри заводів» 4.0! 03 травня 2023

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus

Згідно з інформацією, представленою на сайті Міністерства освіти і науки України, впродовж липня для науковців проведуть 4 безкоштовних вебінари з використання бази даних Scopus. Знайомство з базою даних Scopus, пошук інформації в ній, ScienceDirect та профіль автора у Scopus – про все це українські науковці зможуть дізнатися на безкоштовних вебін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безкоштовні вебінари для науковців із використання бази даних Scopus 01 липня 2020

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 жовтня 2020