Н У Х Т

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

09 листопада 2020

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

На початку листопада у Києві для професіоналів, виробників і споживачів відкрила свої двері найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв «World Food Ukraine-2020», у якій брали участь понад 130 компаній з України, Туреччини, Кореї, Бельгії, Польщі, Литви, Білорусі, Іспанії, Італії та Португалії.

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства разом зі  студентами 3 курсу, магістрантами і аспірантами відвідали цей потужний захід.

Програма виставки була доволі насичена та включала дегустаційний конкурс «Wine and Spirits Ukraine Awards-2020», кругову дегустацію більше 200 італійських вин із 50 найкращих італійських виноробень, що увійшли до головного винного гіда Італії від провідного видавництва Gambero Rosso, майстер-класи, презентації та багато іншого.

У рамках виставки та «Wine and Spirits Ukraine» відбувся 3-й міжнародний конгрес «Сучасні підходи у виноградарстві та виноробстві», в якому брали участь представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Київської міської адміністрації, Верховної Ради, наукових установ, профільних громадських організацій, виробники тощо. Своїм досвідом розвитку виноробства ділилися спеціалісти з різних виноробних країн.

Програма конгресу включала актуальні теми виноградарсько-виноробної галузі. Секції були присвячені перспективам розвитку вітчизняного виноградарства в умовах глобальної зміни клімату та ринків, вітчизняному та міжнародному досвіду розвитку вітчизняних брендів вина, сучасним інноваційним підходам виноробства та популяризації й моді на вина.

Конгрес завершився врученням нагород дегустаційного конкурсу «Wine and Spirits Ukraine Awards-2020». Приємно відзначити, що серед призерів конкурсу були виробники, де працюють випускники кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства НУХТ. Вітаємо вітчизняних виробників вина – переможців конкурсу!

Опублікований: 09-11-2020
Читайте також:
Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Хімічний склад і технологічні властивості борошна сорго» аспірантки Юлії Приходько. Науковий керівник – професор, член-кореспондент НААН Віра Дробот. Сорго – хлібна, технічна, кормова рослина, зерно якої може слугувати сировиною для виробництва крохмалю, паток...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над розширенням асортименту хлібобулочних виробів для хворих на целіакію працюють молоді науковці університету 26 грудня 2017

На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

У рамках підготовки до Дня відкритих дверей НУХТ викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відвідали навчальні заклади м. Києва та Київської області. Завідувач кафедри Галина Чередніченко спілкувалася з учнями 10-х класів гімназії №59 імені О.М. Бойченка, старший викладач Наталія Божок відвідала школу з поглибленим вивченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На гостину до шкіл Києва і Київщини завітали викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 28 лютого 2019

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024