Н У Х Т

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

09 листопада 2020

З усіма новинками ринку познайомилися на «World Food Ukraine-2020» наші викладачі і студенти

На початку листопада у Києві для професіоналів, виробників і споживачів відкрила свої двері найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв «World Food Ukraine-2020», у якій брали участь понад 130 компаній з України, Туреччини, Кореї, Бельгії, Польщі, Литви, Білорусі, Іспанії, Італії та Португалії.

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства разом зі  студентами 3 курсу, магістрантами і аспірантами відвідали цей потужний захід.

Програма виставки була доволі насичена та включала дегустаційний конкурс «Wine and Spirits Ukraine Awards-2020», кругову дегустацію більше 200 італійських вин із 50 найкращих італійських виноробень, що увійшли до головного винного гіда Італії від провідного видавництва Gambero Rosso, майстер-класи, презентації та багато іншого.

У рамках виставки та «Wine and Spirits Ukraine» відбувся 3-й міжнародний конгрес «Сучасні підходи у виноградарстві та виноробстві», в якому брали участь представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Київської міської адміністрації, Верховної Ради, наукових установ, профільних громадських організацій, виробники тощо. Своїм досвідом розвитку виноробства ділилися спеціалісти з різних виноробних країн.

Програма конгресу включала актуальні теми виноградарсько-виноробної галузі. Секції були присвячені перспективам розвитку вітчизняного виноградарства в умовах глобальної зміни клімату та ринків, вітчизняному та міжнародному досвіду розвитку вітчизняних брендів вина, сучасним інноваційним підходам виноробства та популяризації й моді на вина.

Конгрес завершився врученням нагород дегустаційного конкурсу «Wine and Spirits Ukraine Awards-2020». Приємно відзначити, що серед призерів конкурсу були виробники, де працюють випускники кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства НУХТ. Вітаємо вітчизняних виробників вина – переможців конкурсу!

Опублікований: 09-11-2020
Читайте також:
Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму

Завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Світлана Гуткевич, доктор економічних наук, професор Юрій Сафонов, доктор економічних наук Ігор Гужва, аспірантка Оксана Пулій взяли участь у VI Київському міжнародному економічному форумі (КМЕФ). Київський міжнародний економічний форум (Kyiv International Economic Forum, K...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри міжнародної економіки долучилися до роботи VI Київського міжнародного економічного форуму 12 листопада 2019

Вчена рада університету завершила 2024-2025 навчальний рік

Сьогодні відбулося останнє в цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету, у ході якого розглянули й ухвалили рішення щодо низки важливих питань. Про акредитацію освітніх програм у 2024-2025 н. р. доповів перший проректор Володимир Яровий. Доповідач зазначив, що відповідно до плану акредитацій освітніх програм у 2024-2025 навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вчена рада університету завершила 2024-2025 навчальний рік 26 червня 2025

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

Наближається 8 Березня, і жінки приймають вітання та подарунки від представників сильної статі. У нашому університеті ставлення до жінок особливе, тож ректорат прийняв рішення за зразкове виконання трудових обов’язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності преміювати прекрасну частину нашого колективу з нагоди свята. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята 07 березня 2019

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО....

ЧИТАТИ ДАЛІ

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2021