Н У Х Т

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі

03 червня 2019

Зі стратегіями для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі знайомилися наші викладачі

Масштабний захід під назвою «Welcome to the future of learning» у Києві днями провів Міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education і Pearson.

Із метою ознайомлення зі сучасними методиками викладання англійської мови у світі викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська, Галина Лук’янець і Надія Шерстюк відвідали цей захід.

Спікерами були відомі європейські тренери-фахівці Кріс Кірбі та Анна Колбужевська. Наші викладачі також взяли участь у серії тренінгів із ефективного викладання англійської підліткам, де мали змогу опанувати передові методики для роботи у 21 столітті та стратегії для продуктивного вивчення ділової англійської у сучасному бізнес-середовищі. 

Науковці з користю провели свій вихідний день!

Опублікований: 03-06-2019
Читайте також:
Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі

21 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка спільно з Навчально-науковим інститутом харчових технологій відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійних програм «Технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розроблення рецептур і удосконалення технологій у міжкафедральній комплексній магістерській кваліфікаційній роботі 22 лютого 2022

Високим науково-методичним рівнем з елементами креативності вразили магістри-маркетологи

На високому науково-методичному рівні з елементами креативності відбулися захисти магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання зі спеціальності 075 «Маркетинг». На розгляд були представлені якісні дипломні роботи на актуальні маркетингові теми сучасності. Можливість підтвердити освітній ступінь «магістр» мали  38 студентів-маркетоло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високим науково-методичним рівнем з елементами креативності вразили магістри-маркетологи 18 лютого 2020

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю 25 лютого 2019

Співпраця з роботодавцями продовжується

Освіта наразі є надважливою темою, яка потребує співпраці як між зовнішніми стейкхолдерами, так і внутрішніми учасниками освітнього процесу. Адже пандемія останніх років і війна корінним чином вплинули на підходи до реалізації освітнього процесу. Деякі здобувачі почали навчатися онлайн, але через відсутність електроенергії втратили можливість навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співпраця з роботодавцями продовжується 06 лютого 2023