Н У Х Т

Як SDLC впливає на бізнес дізналися здобувачі спеціальності «Комп’ютерні науки»

13 листопада 2024

Як SDLC впливає на бізнес дізналися здобувачі спеціальності «Комп’ютерні науки»

12 листопада відділ працевлаштування випускників НУХТ організував гостьову лекцію «SDLC у дії: як SDLC впливає на бізнес» операційної директорки ІТ-фірми UNINY-BARS Ярослави Кадученко для бакалаврів і магістрантів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».

Лекторка висвітлила ролі та відповідальність на кожному етапі SDLC; як SDLC допомагає уникнути перевитрат; які ризики можуть виникнути в SDLC. Особливу увагу було приділено процесу розроблення програмного забезпечення від постановки завдання до випуску готового продукту. За одну лекцію фахівчиня компанії UNINY-BARS стисло, але дуже грунтовно розповіла усі аспекти створення програмних продуктів.

Також спікерка окреслила важливі для здобувачів освіти Soft і Hard Skills, які вони повинні опанувати під час навчання, щоб бути конкурентними при виході на ринок праці після закінчення університету.

Викладачам було приємно почути позитивні відгуки про випускника кафедри, який працює в компанії, що ті знання, які вони намагаються передати здобувачам дуже важливі, а здобувачам освіти – відчути, що вони навчаються необхідному.

Зустріч проходила у жвавій дискусії, студенти демонстрували свою обізнаність і зацікавленість, і під кінець не хотіли відпускати лекторку. Лекція настільки захопила слухачів, що «розтягнулась» на велику перерву, а також зайняла частину наступної пари!

Опублікований: 13-11-2024
Читайте також:
Флешмоб до Дня Незалежності

Кафедра маркетингу з нагоди Дня Незалежності України провела флешмоб «Разом ми сильні» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники поділилися своїми фото з символікою України, як державною, так і народною. Світлини були опубліковані на сторінках соціальних мереж кафедри.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до Дня Незалежності 25 серпня 2022

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом 16 листопада 2023

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність

У межах проходження активної частини педагогічної практики на кафедрі експертизи харчових продуктів здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-наукової програми «Харчові технології» денної форми навчання Анастасія Божко провела лекційне заняття «Сертифікація системи НАССР». Заняття з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри експертизи харчових продуктів опановують педагогічну майстерність 29 березня 2023

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 роки та пункту 2.14 «Збільшення кількості годин навчальних занять для здобувачів вищої школи, які проводяться англійською мовою» Перспективного плану розвитку кафедри технології оздоровчих продуктів, 22 листопада поточного року з дисципліни «Інтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позитивний досвід викладання лекційного матеріалу англійською мовою на кафедрі технології оздоровчих продуктів 24 листопада 2021