Н У Х Т

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена!

01 квітня 2022

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена!

Наприкінці грудня 2021 року в нашому університеті розпочалися акредитаційні експертизи освітньо-наукових програм підготовки здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії».

Першою у цьому процесі стала освітньо-наукова програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (гарант – завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту, професор Сергій Балюта) за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

В університеті працювала експертна група у складі завідувача кафедри електропостачання та енергетичного менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства, доктора технічних наук, професора Олександра Мірошника, доцентки кафедри електрообладнання суден та інформаційної безпеки Інституту автоматики та електротехніки Національного університету кораблебудування Яни Волянської, аспірантки кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Євгенії Чеботарьової.

Експерти зустрічалися з адміністрацією університету, академічним персоналом, членами Ради молодих вчених НУХТ і студентського самоврядування, здобувачами освіти за третім рівнем вищої освіти, стейкхолдрами і фахівцями сервісних підрозділів. Ознайомилися з документацією та матеріально-технічною базою, що використовується під час реалізації освітньо-наукової програми.

Через військову агресію з боку росії, розгляд акредитацйних справ Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти був відтермінований. Засідання, на якому була розглянута акредитаційна справа нашої освітньо-наукової програми, відбулося 1 березня. Усі 17 членів НАЗЯВО, присутніх на засіданні, проголосували за надання акредитації освітньо-науковій програмі «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» підготовки здобувачів за третім рівнем вищої освіти терміном на п’ять років. Наразі університет отримав і відповідний сертифікат.

Вітаємо гаранта програми, професора Сергія Балюту, робочу групу з розроблення освітньо-наукової програми та усіх причетних до успішного проведення першої в університеті акредитації освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти! 

Опублікований: 01-04-2022
Читайте також:
Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом

Колектив університету продовжує впевнено втілювати стратегію партнерства з лідерами ресторанної та готельної індустрії, відкриваючи для студентів нові професійні горизонти та впроваджуючи інноваційні освітні формати. Цього тижня  підписано дві нові угоди про співпрацю – з «Essen Catering» (директор – Дмитро Руденко) та за ініціативи директорки з п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміцнюємо партнерську мережу: підписано нові угоди про співпрацю з бізнесом 13 червня 2025

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

Студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій Дарина Присяжна долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Попівці Барського району Вінницької області. Вона провела дві зустрічі: з учнями 9 та 11 класів. Перед ними стоїть важливе питання щодо вибору майбутньої професії, яки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти 06 грудня 2019

Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга ознайомила 10-класників загальноосвітніх середніх шкіл №229 та №74 м. Києва з перевагами навчання в нашому університеті. Саме наш університет пропонує спеціальності на будь-які здібності та вподобання майбутніх вступників. Досит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів у київських школах 04 квітня 2024

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки 07 травня 2018