Н У Х Т

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

18 березня 2024

Визначені переможці І етапу олімпіади за напрямом «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

В інтелектуальному змаганні взяли участь 43 здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» третього та четвертого курсів, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Харчові технології та інженерія».

Цьогоріч олімпіада проходила з використанням технологій дистанційного навчання. Здобувачі мали можливість продемонструвати свої знання і навички з харчових технологій, законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

Комісія працювала у складі к.т.н., доцентки Світлани Усатюк, к.т.н., доценток Вікторії Кійко і Оксани Петруші та к.х.н., доцентки Оксани Мельник.

Розглянувши роботи учасників, комісія визначила переможців І етапу олімпіади:

І місце – Оксана Сичова (група ХЕ-4-12)

ІІ місце розділили Денис Крисанов, Мирослава Березюк (обоє – група ХЕ-4-11) і Богдан Жигун (група ТХ-4-14 ск)

ІІІ місце – Катерина Карповець (група ТХ-3-5), Катерина Коржова (група ХЕ-4-12) і Софія Шаповалова (група ХЕ-3-13).

Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги й подальших успіхів!

Опублікований: 18-03-2024
Читайте також:
Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+

19-21 грудня 2023 р. Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом ЄС в Україні, Офісом віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України, Національним агентством...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники НУХТ долучилися до першого інформаційного дня Програми Еразмус+ 19 грудня 2023

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси відбудуться у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій (14-16 травня 2019 року). Участь у Конкурсі стартап-проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів 14 січня 2019

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017

Гостьові лекції на кафедрі економіки і права

Однією з родзинок навчального процесу на кафедрі економіки і права є часті зустрічі здобувачів освіти і викладачів з провідними фахівцями вітчизняних і міжнародних компаній. Гостьові лекції від практиків користуються незмінною популярністю серед студентів усіх курсів. Днями відбулися одразу два таких івенти. Провідна експертка в галузі економіки,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції на кафедрі економіки і права 08 жовтня 2024