На кафедрі експертизи харчових продуктів підсумували результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н.р. «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології».
В інтелектуальному змаганні взяли участь 43 здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» третього та четвертого курсів, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Харчові технології та інженерія».
Цьогоріч олімпіада проходила з використанням технологій дистанційного навчання. Здобувачі мали можливість продемонструвати свої знання і навички з харчових технологій, законодавства у сфері безпечності харчових продуктів, систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.
Комісія працювала у складі к.т.н., доцентки Світлани Усатюк, к.т.н., доценток Вікторії Кійко і Оксани Петруші та к.х.н., доцентки Оксани Мельник.
Розглянувши роботи учасників, комісія визначила переможців І етапу олімпіади:
І місце – Оксана Сичова (група ХЕ-4-12)
ІІ місце розділили Денис Крисанов, Мирослава Березюк (обоє – група ХЕ-4-11) і Богдан Жигун (група ТХ-4-14 ск)
ІІІ місце – Катерина Карповець (група ТХ-3-5), Катерина Коржова (група ХЕ-4-12) і Софія Шаповалова (група ХЕ-3-13).
Вітаємо переможців! Бажаємо наснаги й подальших успіхів!