Н У Х Т

Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу

17 квітня 2021

Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу

Здобувачі вищої освіти вкотре проявили себе як першокласні молоді науковці. Цього разу маркетологи, підприємці та рекламісти взяли активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті».

Про найцікавіше у науці та практиці зі своїх спеціальностей розповіли 12 доповідачів: Катерина Зіміна, Анастасія Горіла, Марія Круглікова, Наталія Молін, Владислава Бутурлім, Антон Гирба, Яна Фільченкова, Ірина Петрик, Альвіна Грущенко, Єлизавета Забродська, Юлія Лапутько та Надія Ковальчук.

Призові місця за доповіді дістали Анастасія Горіла – «Особливості організації PR-кампанії при виведенні кави Starbucks на ринок України», Владислава Бутурлім – «Оцінювання перспектив підприємства щодо можливих обсягів збуту продукції» та Марія Круглікова – «Підходи до формування кольорової та світлової гами у ритейл-сервісі». А ще були визначені кращі із кращих за візуалізацію доповіді: Наталія Молін «Знижки як складова системи стимулювання збуту», Альвіна Грущенко «Прояви толерантності в рекламі» та Яна Фільченкова «Інтернет речей – нова сходинка для маркетологів».

Вітаємо здобувачів! Успіхів і натхнення у подальших досягненнях!

Опублікований: 17-04-2021
Читайте також:
Проректор НУХТ з наукової роботи долучився до розгляду стратегії розвитку університетської науки

Наукові дослідження – невід’ємна і надзвичайно важлива складова діяльності будь-якого закладу вищої освіти і нашого університету, зокрема. Наш колектив завжди долучається до усіх новацій і активно сприяє розвиткові вітчизняної науки. Така активна позиція не лишається поза увагою керівництва держави й колег із наукових і освітніх установ, і науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проректор НУХТ з наукової роботи долучився до розгляду стратегії розвитку університетської науки 04 вересня 2020

Сталий розвиток у дії

Ukrainian Green Building Council (UGBC) спільно з кафедрою теплоенергетики і холодильної техніки за сприяння та підтримки Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen провели в нашому університеті воркшоп. 20 березня в НУХТ зібралися фахівці галузі, щоб разом із експертами розкрити й обговорити можливості для впровадження рекомендацій ЄС щодо стал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сталий розвиток у дії 21 березня 2025

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету

Міністерством освіти і науки України погоджені максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2021 році до Національного університету харчових технологій для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти. Окрім цього, затверджена кількість осіб, які зможе пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальні обсяги держзамовлення на прийом у 2021 до університету 16 липня 2021

Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи

24 листопада 2023 року відбувся успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» асистенткою кафедри готельно-ресторанної справи Анастасією Різник. Тема дисертаційної роботи – «Удосконалення технології хліба з вівсяного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 листопада 2023