Н У Х Т

Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи

27 вересня 2018

Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи

Виконавчий директор провідної компанії вітчизняного ринку розробників автоматизованих систем «Expert Solution» Ігор Гречко презентував фахівцям кафедри готельно-ресторанної справи програмно-технічний комплекс нового покоління «SERVIO».

Спеціаліст професійно ознайомив викладачів із особливостями підбору обладнання, налаштування функціонування системи та її тестування, навчання персоналу, гарантійного та сервісного обслуговування, що дозволяє автоматизувати і оптимізувати роботу підприємств ресторанного і готельного бізнесу.

Автоматизована система управління готелем «SERVIO Hotel» забезпечує ефективну взаємодію всіх департаментів підприємства для організації комплексного обслуговування з врахуванням побажань кожного гостя і чітким розмежуванням функцій працівників.

Викладачам кафедри готельно-ресторанної справи було цікаво дізнатися про нові можливості в автоматизація системи онлайн-бронювання і управління номерним фондом готельних підприємств, закладами ресторанного господарства (ресторани, кафе, бари), системи безпеки готелю і управління персоналом.

Навчальним планом бакалаврів передбачено вивчення студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» таких дисциплін, як «Електронні системи готельно-ресторанного господарства», «Основи автоматизованого проектування», а для магістрів – дисципліни «Управління готельним бізнесом». Тому, знайомство з інноваційними технологіями готельного менеджменту – запорука якісної підготовки висококваліфікованих професіоналів і лідерів, які можуть приймати ефективні управлінські рішення.

Опублікований: 27-09-2018
Читайте також:
Інновації у хлібопекарському виробництві обговорювали на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 листопада в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Зазвичай, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів збирає науковців на цей захід щоосені у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій, та цього року, враховуючи карантинні обмеження, конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у хлібопекарському виробництві обговорювали на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 листопада 2020

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар

4 лютого у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар «Можливості платформи ScienceDirect. Або як отримати максимум користі?». Під час зустрічі фахівцями Науково-технічної бібліотеки університету були розкриті питання роботи платформи ScienceDirect, яка є найбільшою базою даних компанії Elsevier. Зокрема – створення облікового запису, можливість пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки провели вебінар 04 лютого 2021

Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС). У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з професією 21 листопада 2018

У кадрі – осінь

Осінь добігає кінця, але не закінчуються цікаві й різноманітні студентські ініціативи. Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю надихнулися красою осені й влаштували черговий челендж. Якою була для них цьогорічна осінь, можуть розповісти їхні осінні світлини, адже кожний бажаючий зміг узяти участь у конкурсі «Моє осіннє фото», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кадрі – осінь 29 листопада 2021