Н У Х Т

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

06 травня 2020

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

Відбулося засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom.

Під час засідання було розглянуте питання щодо результатів захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу та підготовку до виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт. Також значну увагу приділили успішності навчання здобувачів, у яких навчання ще продовжується, і вони вивчають курси, розміщені на сайті дистанційного навчання університету.  Було наголошено про необхідність підготовки до літньої сесії, щоб здобувачі вчасно та успішно склали іспити та заліки.

Крім того, розглядалися питання щодо виконання плану роботи кафедри, окреслені основні здобутки та питання, які потребують особливої уваги. Викладачі, відповідальні за певні напрями, запропонували шляхи, за якими можна виконати поставлені завдання в умовах карантину.

Завдяки проведенню засідання у такому форматі викладачі мали змогу обговорити поточні питання, обмінятися думками та внести свої пропозиції щодо подальшої організації роботи кафедри.

Опублікований: 06-05-2020
Читайте також:
Відкрита лекція професора кафедри харчової хімії

Усім фахівцям відомо, що запорукою успішної кар'єри інженера-технолога є глибокі знання із хімічних дисциплін. Професорсько-викладацький склад кафедри харчової хімії увесь час наполегливо співпрацює з усіма випусковими кафедрами нашого університету над вдосконаленням навчальних курсів для більш сучасної підготовки здобувачів. Одним із найважливіших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професора кафедри харчової хімії 02 жовтня 2019

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Докладно про практичні аспекти 3D-друку розповів представник німецького закладу вищої освіти, інженер з машинобудування кафедри симуляцій департаменту інноваційно прогресивного машинобудування Східно-Баварського технічного інституту Юрій Келавець. Темою лекції-зустрічі був обраний новий і стрімко зростаючий напрям – «Практичні аспекти використання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

3D-друк, інновації та задачі: триває Smart-лекторій на честь 90-річчя кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 07 листопада 2022

Проблеми харчування дітей та дієтології у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За сприяння керівництва Науково-технічної бібліотеки НУХТ на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся науковий семінар, присвячений проблемам харчування дітей та дієтології. До заходу долучилися провідні науковиці-медики Національного медичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми харчування дітей та дієтології у фокусі уваги науковців кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 жовтня 2022

Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила в.о. завідувача кафедри, д.е.н, професор Ірина Антоненко. До складу комісії також увійшли: д.г.н. Геннадій Балабанов, к.ф-м.н. Тетяна Примак, к.г.н. Олена Харченко. Здобувачами були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний інноваційний підхід продемонстрували бакалаври-заочники кафедри туристичного та готельного бізнесу 21 лютого 2020