Н У Х Т

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ

18 жовтня 2019

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ

Золота осінь – не лише казкова пора, коли природа вбирається в жовто-червоні кольори, але й чудовий час для справжнього святкового осіннього ярмарку, проведення якого вже стало доброю традицією у Вінницькому коледжі НУХТ .

Такий захід згуртував усю коледжанську родину, адже мета дійства благородна – вторговані кошти упродовж року підуть на доброчинні заходи. 

Запах пряної випічки, вишиті рушники та традиційне вбрання тільки додали колоритності святу. Кожний зі представників відділень підійшов до справи креативно, дивували своїм оздобленням та композиціями із фруктів та овочів, різними смачними стравами. Найбільше продавалося, звичайно, солодощів –  торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів і форм, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в асортименті й традиційні страви – вареники, деруни, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца. Справжніми шедеврами на ярмарку стали торти власноруч випечені студентами.

А ще, на осінньому базарчику ніхто без зацікавленості не міг пройти повз «фруктове  піаніно». За допомогою спеціально розробленої програми встановленої на ноутбуці та провідника-щупальця, зрізані вершечки яблук при контакті з подушечками пальців видавали на монітор музичні акорди, створюючи довільну мелодію.

Поки одні вели жваву торгівлю, інші радували усіх присутніх бадьорими піснями та танцями.

Найкреативніші учасники дійства будуть відзначені подарунками на Дні студента.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування

На кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого  розпочалися захисти магістерських робіт студентів денної форми навчання. Першими були студенти спеціальності 101 «Екологія» спеціалізації «Екологія та охорона навколишнього середовища». Екзаменаційну комісію  очолила старший науковий співробітник Інституту сорбції та проблем ендо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти магістрів на кафедрі екології та збалансованого природокористування 20 лютого 2018

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Підготовче відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ для профорієнтаційної зустрічі зі слухачами. Викладач познайомив майбутніх вступників із особливостями навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», насиченим і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладача кафедри готельно-ресторанної справи зі слухачами Підготовчого відділення 12 лютого 2020

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023