Н У Х Т

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ

18 жовтня 2019

Осінній веселий ярмарок у Вінницькому коледжі НУХТ

Золота осінь – не лише казкова пора, коли природа вбирається в жовто-червоні кольори, але й чудовий час для справжнього святкового осіннього ярмарку, проведення якого вже стало доброю традицією у Вінницькому коледжі НУХТ .

Такий захід згуртував усю коледжанську родину, адже мета дійства благородна – вторговані кошти упродовж року підуть на доброчинні заходи. 

Запах пряної випічки, вишиті рушники та традиційне вбрання тільки додали колоритності святу. Кожний зі представників відділень підійшов до справи креативно, дивували своїм оздобленням та композиціями із фруктів та овочів, різними смачними стравами. Найбільше продавалося, звичайно, солодощів –  торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів і форм, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в асортименті й традиційні страви – вареники, деруни, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца. Справжніми шедеврами на ярмарку стали торти власноруч випечені студентами.

А ще, на осінньому базарчику ніхто без зацікавленості не міг пройти повз «фруктове  піаніно». За допомогою спеціально розробленої програми встановленої на ноутбуці та провідника-щупальця, зрізані вершечки яблук при контакті з подушечками пальців видавали на монітор музичні акорди, створюючи довільну мелодію.

Поки одні вели жваву торгівлю, інші радували усіх присутніх бадьорими піснями та танцями.

Найкреативніші учасники дійства будуть відзначені подарунками на Дні студента.

Опублікований: 18-10-2019
Читайте також:
Досвід молодих викладачів

7 жовтня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися відкриті заняття доцента Ольги Пушки і асистента Світлани Ковальчук. Лекцію «Предмет дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства. Характеристика технологічних процесів виробництва кулінарної продукції» з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід молодих викладачів 13 жовтня 2020

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У День відкритих дверей НУХТ кафедра мехатроніки та пакувальної техніки презентувала інноваційне навчальне обладнання для залучення нових вступників. У навчально-науковій лабораторії «Пневматика та пневмоприводи» завідувач кафедри, професор Анатолій Соколенко разом із доцентом кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною провели майстер-клас «Пневмосоплов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційне навчальне обладнання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 13 травня 2019

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвито...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 04 квітня 2025

Приймаємо дорогих гостей!

Жовтень – місяць вшанування людей, чиє покликання творити. У першу неділю жовтня вітання приймають працівники освіти, що творять саму історію, випускаючи на широкі життєві шляхи фахівців, лідерів, особистостей. У третю – працівники харчової промисловості, завдяки тонкому смаку й творчому підходу яких ми маємо таке розмаїття харчових продуктів і нап...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймаємо дорогих гостей! 16 жовтня 2025