Н У Х Т

Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу

22 листопада 2024

Як надати психологічну підтримку працівникам дізнавалися менеджери персоналу

21 листопада 2024 року здобувачки 3-4 курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Анна Гайдамака, Вікторія Калуцька, Марина Ширитович, Дар'я Скотаренко, Ярослава Савенко, Тетяна Секретарук, Альбіна Горобець, Дар'я Штефан разом із гаранткою програми, професоркою Оленою Драган і доценткою Оленою Безпалько взяли участь у онлайн-вебінарі «Як надати психологічну підтримку та запобігти ризикам на виробництві» від практичної психологині Олени Калємі.

Спікерка вебінару акцентувала увагу слухачів на тому, що надання психологічної підтримки працівникам підприємства є важливим елементом для підтримки їхнього емоційного благополуччя, підвищення продуктивності та запобігання професійному вигоранню.

Програма вебінару була насиченою і включала питання: вплив стресових чинників на психіку людини; критерії визначення психічного стану працівника; перша психологічна допомога на виробництві; практичні вправи для самодопомоги. Актуальним був детальний розгляд, як надати допомогу і діяти у випадках паніки, страху, рухового збудження, дезорієнтації, нервового тремтіння, плачу, коли працівник у ступорі.

Особливо корисним для учасниць став комплекс вправ для самодопомоги, які можуть бути впроваджені як на виробництві, так і у повсякденному житті. Спікерка активно взаємодіяла з аудиторією, відповідаючи на запитання і надаючи практичні поради.

Здобувачки відзначили високу актуальність теми та цінність отриманих знань для їхньої майбутньої професійної діяльності. Участь у подібних заходах допомагає майбутнім менеджерам персоналу готуватися до ефективного вирішення складних ситуацій, пов’язаних з психологічним здоров’ям працівників.

Здобувачки освіти та викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вдячні Олені Калємі та команді цифрового видавництва «Експертус» за вебінари з психологічної проблематики, які надають можливість підготуватися менеджерам персоналу до різних психологічних ситуацій у майбутній професійній діяльності!

Опублікований: 22-11-2024
Читайте також:
Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму

Війна, яка наразі триває на нашій землі і суттєво змінила наше життя, врешті-решт закінчиться, і настане той щасливий час, коли наші студенти та викладачі повернуться до університету. А поки що, на жаль, уже довгий час їх зустрічі відбуваються лише на платформі Zoom. Але з іншого боку, здобувачам освіти й викладачам кафедри туристичного та готельно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання інформаційних систем у роботі обговорили з практиком наші майбутні фахівці сфери туризму 07 квітня 2022

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою. Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти 13 жовтня 2022

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвито...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 04 квітня 2025

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК»

10 травня 2024 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», які навчаються на кафедрі технології молока і молочних продуктів, у супроводі доценток Тетяни Осьмак, Олени Онопрійчук, Ульяни Бандури і Оксани Басс відвідали найсучасніший в Україні завод із випуску продукції з незбираного мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври ознайомилися з виробництвом незбираномолочних продуктів на «Б.МК» 13 травня 2024